Αμανατίδης: «Παιδιά απ' όλο τον κόσμο στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού»

Αμανατίδης: «Παιδιά απ' όλο τον κόσμο στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού»

Gazzetta team
Αμανατίδης: «Παιδιά απ' όλο τον κόσμο στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού»

bet365

Για το Γιώργο Αμανατίδη και τους ανθρώπους των ακαδημιών του Ολυμπιακού η σεζόν ακόμη δεν έχει τελειώσει, με το Ρέντη να είναι έτοιμο να υποδεχτεί παιδιά απ' όλο τον κόσμο.

Η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων»:

«Την Δευτέρα 27 Ιουνίου το Προπονητικό Κέντρο Ρέντη ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχτεί τα παιδιά που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Summer Camp της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η συμμετοχή είναι τεράστια και παιδιά ηλικίας 5 έως 16 ετών θα κατακλύσουν έως την 1η Ιουλίου τα γήπεδα και τις εγκαταστάσεις του Προπονητικού Κέντρου.

Ένας άνθρωπος που έχει άμεση σχέση και παρακολουθεί κάθε χρόνο τα παιδιά που συμμετέχουν στο Camp είναι ο κ. Γιώργος Αμανατίδης ο οποίος μιλάει για τις ευκαιρίες που δίνει στα παιδιά. "Η σεζόν για εμάς ακόμη δεν έχει τελειώσει. Την επόμενη Δευτέρα 27 Ιουνίου ξεκινάει το Summer Camp του Ολυμπιακού το οποίο μετρά 16 χρόνια ιστορίας και έχει γίνει θεσμός. Είναι μια διοργάνωση την οποία αγκαλιάζουμε όλοι μας και την στηρίζει η διοίκηση. Έρχονται παιδιά απ' όλο τον κόσμο και θα πω ότι βλέπουμε πολύ ταλέντο. Αρκετά παιδιά τα έχουμε τσεκάρει και δοκιμάζονται από την Ακαδημία και κάποια έχουν εισέλθει στα αγωνιστικά τμήματα.Είναι μια τεράστια εμπειρία για όλους να ζήσουν μια εβδομάδα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ρέντη εκεί όπου δουλεύει καθημερινά η πρώτη μας ομάδα. Το βασικότερο για τα παιδιά είναι να έρθουν να διασκεδάσουν και πιστέψτε με φεύγουν με χαμόγελο", τονίζει ο επικεφαλής scouting της Ακαδημίας.

Πληροφορίες και ενημέρωση για τα Summer Camp

Από Δευτέρα έως και Παρασκευή (10:00-17:00)

Τηλέφωνο: 210-3418000 (10:00-17:00)

Fax: 210-3418002

Email: [email protected]».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα