Κροατία – Ισπανία: Αμφίβολος ο Μόντριτς

Gazzetta team
Κροατία – Ισπανία: Αμφίβολος ο Μόντριτς

bet365

Οι δύο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες του 4ου ομίλου κοντράρονται στο Μπορντό.Δύσκολα θα προλάβει ο Μόντριτς για τους Κροάτες, ίσως κάνει rotation ο Ντελ Μπόσκε στην Ισπανία.

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ
ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΠΑΠ: 530

AΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ: 4.40 – 2.75 – 1.85
ΩΡΑ/
TV: 22:00 / ΕΡΤ1
ΓΗΠΕΔΟ: ΣΤΑΝΤ ΝΤΕ ΜΠΟΡΝΤΟ (42.115), ΜΠΟΡΝΤΟ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπγιόρν Κάιπερς (Ολλανδία)


ΠΑΡΑΔOΣH: Οι Ισπανοί έχουν το πάνω χέρι στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων, μετρώντας τρεις νίκες σε πέντε ματς. Μία φορά επικράτησαν οι Κροάτες ενώ άλλη μία δεν υπήρξε νικητής.

Αυτοκτόνησε κόντρα στην Τσεχία την προηγούμενη αγωνιστική και έθεσε σε αμφισβήτηση την πρόκρισή της. Προηγήθηκε με τον Πέρισιτς στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους, με τον Ράκιτιτς να δίνει στην ομάδα του αέρα δύο τερμάτων στο 59ο λεπτό. Ο τραυματισμός του Μόντριτς λίγο αργότερα, αποδιοργάνωσε τους παίχτες του Τσάτσιτς. Οι Τσέχοι μείωσαν στο 75 ενώ το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε μετά από πέναλτι που καταλογίστηκε στο αμυντικό Βίντα, στο 89΄. Με νίκη απέναντι στους Ιβηρες, οι Κροάτες εξασφαλίζουν την πρώτη θέση του ομίλου ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας «κλειδώνουν» τη δεύτερη. Ακόμα και αν ηττηθούν απόψε πάντως, θα μείνουν στη δεύτερη θέση αν δεν επιβληθεί η Τσεχία της Τουρκίας στο έτερο ματς του ομίλου. Επεισόδια από τους Κροάτες οπαδούς κατά τη διάρκεια του ματς, που πέταξαν φωτοβολίδες και προκάλεσαν την ολιγόλεπτη διακοπή του. Στις 100.000 ευρώ ανήλθε το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ομοσπονδία. Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει ο τεχνικός της ομάδας. Συγκεκριμένα, εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι τραυματίες Μάντζουκιτς και Μόντριτς, που αναμένεται να προφυλαχθούν ενόψει των νοκ άουτ. Ο Κάλινιτς εκτός απροόπτου θα αντικαταστήσει τον πρώτο στην κορυφή της επίθεσης. Ο Κόβασιτς της Ρεάλ λογικά θα καλύψει το κενό του Μόντριτς. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί και η συμμετοχή του στόπερ Τσόρλουκα.

To Eυρωπαϊκό το ζεις καλύτερα σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ

Εδωσε απαντήσεις στους επικριτές του ο Μοράτα μετά τη μετριότατη εμφάνιση της πρεμιέρας κόντρα στην Τσεχία. Σκόραρε δις στο 3-0 με τους Τούρκους, δείχνοντας ικανός να σηκώσει το βάρος του βασικού φορ. Ο Νολίτο σημείωσε το άλλο γκολ της ομάδας του Ντελ Μπόσκε. Εξαιρετικός ξανά ο Ινιέστα, ενώ και η αμυντική γραμμή της «φούρια ρόχα» ελάχιστα απειλήθηκε. Οι Ισπανοί διεύρυναν με αυτή τη νίκη το εντυπωσιακό αήττητο σερί σε τελική φάση EURO (11-3-0). Στα επτά τελευταία μάλιστα, διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους. Σε αρκετές αλλαγές έχει σκέψεις να προβεί ο έμπειρος κόουτς, φρεσκάροντας την ενδεκάδα του και δίνοντας ανάσες στους βασικούς. Μπεγερίν και Αθπιλικουέτα αναμένεται να πάρουν θέση στα δύο άκρα της άμυνας αντί των Χουάνφραν και Αλμπα. Και στο δημιουργικό κομμάτι ο Ντελ Μπόσκε έχει σκοπό να... ανακατέψει την τράπουλα με τους Πέδρο, Κόκε, Τιάγκο και Αντούριθ να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΚΡΟΑΤΙΑ (4-1-4-1): Σούμπασιτς - Σρνα, Τσόρλουκα, Βίντα, Στρίνιτς - Κόβασιτς - Μπρόζοβιτς, Ράκιτιτς, Μπάντελι, Πέρισιτς – Κάλινιτς

ΙΣΠΑΝΙΑ (4-1-4-1): Ντε Χέα – Μπεγερίν, Πικέ, Ράμος, Αθπιλικουέτα – Μπουσκέτς – Κόκε, Τιάγκο, Ινιέστα, Πέδρο – Αντούριθ

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Οι Ισπανοί είναι μέχρι στιγμής η πιο πειστική ομάδα του τουρνουά. Διαθέτουν πολλές λύσεις στο επιθετικό κομμάτι ενώ σε ότι αφορά τα μετόπισθεν, προβληματίστηκαν ελάχιστα στα δύο πρώτα παιχνίδια. Οι Κροάτες βέβαια, βρίσκονται τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω από το δίδυμο Τσεχία - Τουρκία και με δεδομένο πως θα ανοιχτούν για να «χτυπήσουν» την πρωτιά, μπορούν να βάλουν σε... μπελάδες τη «φούρια ρόχα». Στο 1.85 προσφέρεται στον ΟΠΑΠ το goal/goal.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα