«Πετάξτε τους Γερμανούς εκτός διοργάνωσης!» (gTV, pics)

Θάνος Σαρρής
«Πετάξτε τους Γερμανούς εκτός διοργάνωσης!» (gTV, pics)

bet365

Βόρειος Ιρλανδία - Αυστρία... συμμαχία! Η Γερμανία ο κοινός αντίπαλος και οι οπαδοί των δύο χωρών ένωσαν τις δυνάμεις τους! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΘΑΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ.

Στους δρόμους του Παρισιού ξεχωρίζει η παρουσία των Βορειοιρλανδών. Είναι παντού. Από το μουσείο του Λούβρου και την αψίδα του θριάμβου, μέχρι τις πιο εναλλακτικές γειτονιές, πάντα φορώντας τις φανέλες της ομάδας τους. Επίσης, στην πόλη του φωτός υπάρχουν και πολλοί Αυστριακοί, οι οποίοι αγωνίζονται την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων με τους Ισλανδούς.

Αυστριακοί και Βορειοιρλανδοί ξεχύθηκαν λοιπόν στους δρόμους το βράδυ της Δευτέρας για να παρακολουθήσουν τα ματς. Οι πολλές παμπ γύρω από τη στάση του μετρό Grand Boulevards πήραν έντονο χρώμα Euro και οι περισσότεροι Αυστριακοί δεν προτίμησαν εκείνες που είχαν κάνει κατάληψη οι Γερμανοί, αλλά αυτές των Βορειοιρλανδών. Ανάμεσά τους πάντως βρίσκονταν και μερικοί σκόρπιοι με φανέλες των πάντσερ, οι οποίοι... απλά χόρευαν μαζί τους!

Κοινά συνθήματα, τραγούδια και απολαυστικές συζητήσεις και προτροπές των μεν στους δε συνέθεταν το όλο σκηνικό! «Πετάξτε αυτούς τους μπάσταρδους εκτός τουρνουά», «Ο Γουίλ Γκριγκ θα κάνει όλη τη Γερμανία να κλαίει» και άλλες απολαυστικές ατάκες, που έκλειναν με κοινές φωνές και συνθήματα όπως το «Alemania is shit»!

 

EURO Τελευταία Νέα