«Όχι» ΠΑΟΚ σε ΠΑΣ για Κουλούρη

Θοδωρής Βασίλης
«Όχι» ΠΑΟΚ σε ΠΑΣ για Κουλούρη

bet365

Ο ΠΑΟΚ απάντησε αρνητικά στην πρόταση του ΠΑΣ Γιάννινα για τον δανεισμό του Ευθύμη Κουλούρη, μια πρόταση την οποία είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr.

Ο Ευθύμης Κουλούρης επέστρεψε στον ΠΑΟΚ μετά τον δανεισμό του στην Ανόρθωση με τον Βλάνταν Ίβιτς να τον υπολογίζει για τη νέα χρονιά. Παρόλα αυτά στα Γιάννενα έκαναν μια προσπάθεια για την απόκτησή του παρότι γνώριζαν τις δυσκολίες του εγχειρήματος, και κατέθεσαν πρόταση για τον δανεισμό του, μια πρόταση που σας αποκάλυψε το gazzetta.gr.

Η απάντηση του Δικέφαλου του Βορρά στην πρόταση του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αρνητική αφού ο Ίβιτς τον υπολογίζει. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι η περίπτωσή του έχει κλείσει οριστικά για τους Ηπειρώτες, αφού σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ αποκτήσει τελικά δύο επιθετικούς το καλοκαίρι, τότε δεν αποκλείεται ο ΠΑΣ να επανέλθει αφού ο Κουλούρης δεν θα έχει μεγάλο μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα