Συγγνώμη και ... μπάλωμα από Πέδρο

Κώστας Ζάλιαρης
Συγγνώμη και ... μπάλωμα από Πέδρο

bet365

Άλλα είπε αρχικά, άλλα ισχυρίστηκε πως ήθελε να πει. Ο Πέδρο, ζήτησε συγγνώμη από τους Ισπανούς οπαδούς σκεπτόμενος πως τα όσα είπε περί ... χαμένου χρόνου στην εθνική ομάδα, αν και τόνισε πως δεν ήθελε ν' ακουστεί άσχημα η δήλωσή του.

Ο άσος της Τσέλσι, παραπονέθηκε για την μη παρουσία του στα βασικά πλάνα του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε και αυτό που υποστήριξε, μιλώντας στο «Movistar», ήταν πως αν δεν μπορεί να είναι βασικός και να αισθάνεται πως ο προπονητής του υπολογίζει πολύ σ' εκείνον για να βοηθάει τους «φούριας ρόχας», τότε δεν υπάρχει λόγος να βρίσκεται στην εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Σε συνέντευξη Τύπου στην οποία παραβρέθηκε ενόψει και του σημερινού παιχνιδιού με την Κροατία, ο Πέδρο βρήκε την ευκαιρία να τα μπαλώσει και να προσπαθήσει να περάσει κάτι διαφορετικό προς τα έξω, λέγοντας:

«Δεν καταλαβαίνω γιατί οι δηλώσεις μου πήραν τέτοιες διαστάσεις. Ασφαλώς και θέλω να είμαι μέλος της εθνικής ομάδας και είναι τιμή να βρίσκομαι εδώ. Αυτό που είπα είναι ότι όπως όλοι, έτσι κι εγώ θέλω να παίζω και να μου δίνεται η ευκαιρία να είμαι βασικός. Ζητώ συγγνώμη από τους συμπατριώτες μου αν αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι με τον τρόπο που ερμηνεύτηκαν τα λεγόμενά μου για την εθνική ομάδα...».

 

EURO Τελευταία Νέα