ΠΑΟΚ: Από νωρίς τα κεφάλια μπαίνουν μέσα

ΠΑΟΚ: Από νωρίς τα κεφάλια μπαίνουν μέσα

Με τις εργομετρικές εξετάσεις από σήμερα και πρώτη προπόνηση την Τετάρτη (22/6) στη Νέα Μεσημβρία ξεκινούν τα «βάσανα» για τους παίκτες του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Από νωρίς τα κεφάλια μπαίνουν μέσα

Μετά από τρεις εβδομάδες ξεκούρασης, διακοπές τέλος για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που χωρισμένοι σε γκρουπ θα περάσουν σήμερα και αύριο από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις για την έναρξη της προετοιμασίας.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε στις 31/5 και 22 ημέρες μετά αρχίζει και πάλι η δουλειά για τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου». Εξαίρεση αποτελούν οι διεθνείς (Τζαβέλλας, Τζιόλης, Ροντρίγκες) που εξασφάλισαν επιπλέον ημέρες άδειας και θα πάνε κατευθείαν στην Ολλανδία, ενώ στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται και ξεκινούν από σήμερα προετοιμασία οι νεοαποκτηθέντες Μάτος, Σάκχοφ και Τζάλμα Κάμπος. 

Δικαιολογημένα απόντες θα είναι και οι Μακ και Κάτσε που μετέχουν στο Euro 2016.

Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (22/6) το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, αλλά θα είναι κλειστή για τον κόσμο και τους δημοσιογράφους. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα νέα αποκτήματα την προσεχή Παρασκευή (24/6) το απόγευμα στην Τούμπα, με την πρώτη ανοικτή για το κοινό προπόνηση.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις 3 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και μία ημέρα αργότερα η αποστολή θα ταξιδέψει στο Όστεμπερκ της Ολλανδίας, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 18 Ιουλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Best of internet