Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Νάγκι

Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Νάγκι

Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Νάγκι

Στο μικροσκόπιο του Ολυμπιακού εμφανίζεται ο 21χρονος Ούγγρος αμυντικός μέσος, Άνταμ Νάγκι, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στο Euro.    

Η περίπτωση του Τόνι Βιλένα συναντά δυσκολίες, με τον Ολυμπιακό να εξετάζει εναλλακτικές επιλογές, μέσα στις οποίες βρίσκεται και ο Άνταμ Νάγκι, σύμφωνα με τη «Live Sport».

Ο 21χρονος Ούγγρος μέσος βρίσκεται αυτή την περίοδο στη Γαλλία με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, με το οποίο μάλιστα έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, ξεκινώντας ως βασικός και στις δύο αναμετρήσεις των Μαγυάρων απέναντι σε Αυστρία και Ισλανδία.

Ανήκει στην Φενετσβάρος, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2018 και αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ουγγαρίας, Μπερντ Στορκ, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει επικεφαλής των ακαδημιών του Ολυμπιακού.

Τη φετινή χρονιά μέτρησε 25 εμφανίσεις και 2 γκολ στο πρωτάθλημα της χώρας του, ενώ μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αμυντικός μέσος, όσο και ως κεντρικός αμυντικός.

Η περίπτωση του εξετάζεται από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι δεν αποκλείεται να εκδηλώσουν ακόμα πιο έντονα το ενδιαφέρον τους στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

Best of internet