Χόντγκσον: «Κάποια στιγμή θα ξεσπάσουμε»

Χόντγκσον: «Κάποια στιγμή θα ξεσπάσουμε»

Gazzetta team
Χόντγκσον: «Κάποια στιγμή θα ξεσπάσουμε»

bet365

Σίγουρος πως η Αγγλία θα καταφέρει να βρει λύση στο επιθετικό της πρόβλημα και θα ξεσπάσει σύντομα εμφανίστηκε ο Ρόι Χόντγκσον.

Η Αγγλία κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία της στην επόμενη φάση του Euro καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στον Β' Όμιλο.

Παρόλα αυτά, τα «Τρία Λιοντάρια» δεν έχουν εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις τους για την ώρα, μιας και δυσκολεύονται ιδιαίτερα να μετατρέψουν τις ευκαιρίες του σε γκολ, με τον Ρόι Χόντγκσον πάντως να περιμένει άμεσα ξέσπασμα από την ομάδα του.

«Ήταν ένα απογοητευτικό βράδυ για εμάς, καθώς αξίζαμε ξεκάθαρα τη νίκη. Κυριαρχήσαμε και στις 3 μας αναμετρήσεις στον όμιλο. Σίγουρα θα μας ασκηθεί κριτική για την αδυναμία να μετατρέψουμε την κατοχή και τις φάσεις μας σε γκολ. Είναι ένα πρόβλημα που δεν μπορούμε να αρνηθούμε πως υπάρχει. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως σίγουρα κάποια στιγμή αυτό θα αλλάξει και θα ξεσπάσουμε. Ελπίζω σύντομα. Θα περιμένουμε πλέον το επόμενο παιχνίδι στα νοκ-άουτ, έχοντας ως πρώτο στόχο να καταφέρουμε και πάλι να κυριαρχήσουμε στον αγωνιστικό χώρο. Είναι εκνευριστικό αυτό που μας συμβαίνει για την ώρα, όμως έχουμε την ποιότητα και σίγουρα θα μπορέσουμε να σκοράρουμε περισσότερο στη συνέχεια», ανέφερε ο 58χρονο τεχνικός συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία απέναντι στη Σλοβακία.

 

EURO Τελευταία Νέα