Χριστοβασίλης: «Όσο πιο ψηλά μπορούμε»

Χριστοβασίλης: «Όσο πιο ψηλά μπορούμε»

Χριστοβασίλης: «Όσο πιο ψηλά μπορούμε»

Για το όνειρο της Ευρώπης μίλησε ο Γιώργος Χριστοβασίλης από τη Νιόν ελπίζοντας ο ΠΑΣ Γιάννινα να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί.

Στη Νιόν της Ελβετίας βρέθηκε ο Γιώργος Χριστοβασίλης για την κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει την Οντ Γκρέναλντ από τη Νορβηγία ή την Μάριενχαμ από τη Φινλανδία (όποια προκριθεί από τον πρώτο προκριματικό), όμως ο ισχυρός άνδρας του «Άγιαξ» μόνο ιδανική δε χαρακτήρισε την κλήρωση.

Βέβαια, ελπίζει να φτάσουν οι Ηπειρώτες όσο πιο ψηλά μπορούν και να βοηθήσουν στη βαθμολογία της UEFA, ενώ αναφέρθηκε και στις μεταγραφές. «Ήταν κάτι ξεχωριστό. Η πρώτη φορά που βλέπαμε τον ΠΑΣ Γιάννινα στην κλήρωση ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Το κακό είναι ότι δεν ήταν η πιο ιδανική κλήρωση και αυτό διότι παίζουμε με δύο ομάδες, οι οποίες είναι στα μέσα των πρωταθλημάτων τους. Άρα είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Εμείς είμαστε ακόμη στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Η πορεία της ομάδας δεν νομίζω ότι ήταν αυτή των τελευταίων τριών ετών, αλλά ήρθαν έτσι τα πράγματα που παρότι δεν ήμασταν τόσο καλοί, πήραμε το εισιτήριο μέσω της διαδικασίας των δικαστηρίων και όχι των αγωνιστικών χώρων.

Έφυγαν κάποιοι παίκτες, αλλά η ομάδα θα πάρει άλλους. Είναι κρίμα που έφυγαν κάποιοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν προσπαθήσει τόσα χρόνια. Εφόσον, όμως, αποφάσισαν να μην ανανεώσουν το συμβόλαιό τους, εμείς θα στραφούμε σε άλλους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω μέχρι την επόμενη εβδομάδα να έχουμε ανακοινώσει τις πρώτες μεταγραφές μας.

Όσον αφορά το ευρωπαϊκό όνειρο που προηγείται του πρωταθλήματος, ελπίζω να καταφέρουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και να βοηθήσουμε κι εμείς, αν μπορούμε, με τους βαθμούς. Και από εκεί και πέρα, να συνεχίσουμε την πορεία των τελευταίων ετών. Βήμα-βήμα να καλυτερεύουμε κάθε χρόνο», είπε ο Χριστοβασίλης στην κάμερα της Nova.

Best of internet