Την Τρίτη του Γκορμπούνοφ, εξετάζεται ο Μπαρόχα

Την Τρίτη του Γκορμπούνοφ, εξετάζεται ο Μπαρόχα

Νίκος Μαρούδας
Την Τρίτη του Γκορμπούνοφ, εξετάζεται ο Μπαρόχα

bet365

Μια μέρα παράταση παίρνει η απάντηση του Αντρέι Γκορμπούνοφ στην πρόταση του Ατρόμητου για ανανέωση της συνεργασίας τους, με τους Περιστεριώτες να εξετάζουν ήδη την περίπτωση του Μπαρόχα.

Μετά την παραχώρηση του Βασίλη Μπάρκα στην ΑΕΚ, στον Ατρόμητο είχε παρθεί η απόφαση να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Αντρέι Γκορμπούνοφ. Έτσι έχει ήδη κατατεθεί πρόταση στον Λευκορώσο για ανανέωση της συνεργασίας τους. Την Δευτέρα η πλευρά του ποδοσφαιριστή ζήτησε ακόμα μία μέρα για να απαντήσει και έτσι οι όποιες εξελίξεις πηγαίνουν για την Τρίτη.

Πάντως στο Περιστέρι πριν... πεινάσουν μαγειρεύουν! Έτσι, ήδη υπάρχει στο στόχαστρό τους ο Αλάιν Μπαρόχα που επέστρεψε στην Καράκας μετά τον δανεισμό του στην ΑΕΚ. Ο 26χρονος τερματοφύλακας προτάθηκε στον Ατρόμητο ο οποίος εξετάζει αυτή την περίπτωση και για την οποία δεν αποκλείεται να κινηθεί εφόσον η απάντηση του Γκορμπούνοφ είναι αρνητική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα