Τσεκάρει φιλικά με Κέρκυρα, Ξάνθη η Βέροια

Τσεκάρει φιλικά με Κέρκυρα, Ξάνθη η Βέροια

bet365

Το ενδεχόμενο να δώσει φιλικά με Κέρκυρα και Ξάνθη εξετάζει η Βέροια στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των ομάδων για τη νέα σεζόν.

Αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας της ενόψει της νέα σεζόν έχουν αρχίσει να μετρούν στη Βέροια. Κατά τη διάρκεια αυτής, η «βασίλισσα του Βορρά» θα δώσει και κάποια φιλικά κατά τη διάρκεια του «χτισίματος».

Αυτό θα γίνει φέτος στη Νάουσα, με τους ανθρώπους του συλλόγου να βρίσκονται σε συζητήσεις με Κέρκυρα και Ξάνθη. Με τους Φαίακες είναι και πιο πιθανό, καθώς θα είναι επίσης στα 3-5 Πηγάδια, ενώ με τους ακρίτες δεν αποκλείεται αυτό να γίνει, όταν επιστρέψουν από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο λόγος είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, οι Θρακιώτες θα πάνε για το «χτίσιμο» μάλλον στη Βουλγαρία, με αποτέλεσμα να υπάρχει δυνατότητα για φιλικό, όταν επιστρέψουν από τη γειτονική χώρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα