Επέστρεψε ο Καρυπίδης, εξελίξεις από Τρίτη στη Βέροια

Επέστρεψε ο Καρυπίδης, εξελίξεις από Τρίτη στη Βέροια

Επέστρεψε ο Καρυπίδης, εξελίξεις από Τρίτη στη Βέροια

Ο Θόδωρος Καρυπίδης επέστρεψε από την Αμερική και από την Τρίτη (21/6) αναμένεται να έχουμε εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό. Προχωράνε και τα μεταγραφικά.

Τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό περιμένουν στη Βέροια, ώστε να υπάρχει μία ξεκάθαρη εικόνα για το μέλλον. Αυτές αναμένονται να υπάρξουν από την Τρίτη (21/6) για να γνωρίζουμε ποιος θα αντικαταστήσει τον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του πριν από τρεις εβδομάδες.

Ο μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας της «βασίλισσας του Βορρά» είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον εταιρείας από την Κίνα, όμως τις προηγούμενες ημέρες ταξίδεψε μέχρι την Αμερική, επέστρεψε τη Δευτέρα (20/6) και δεν αποκλείεται να έχει και πρόταση στα χέρια του. Πάντως, νεότερα αναμένεται να έχουμε αύριο, όπως και για τα μεταγραφικά. Προφανώς, θα πάρουν σειρά οι ανανεώσεις και λύσεις συμβολαίων, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που βρίσκονται στην αναμονή.

Πρώτος όλων ο Στέφανος Σιόντης, ο οποίος επιθυμεί να επιστρέψει στην Κέρκυρα, τη στιγμή που απομένει το τυπικό σκέλος για να αποτελέσουν παρελθόν οι Γιουσούφ, Ετζενγκέλε, κάτι που έχουν ήδη πράξει οι Μαγέφσκι, Καϊκούτ.

Best of internet