Παγανιάς: «Δύο υπέροχα χρόνια στον Πλατανιά»!

Δημήτρης Τομαράς
Παγανιάς: «Δύο υπέροχα χρόνια στον Πλατανιά»!

bet365

Ο πρώην πλέον προπονητής τερματοφυλάκων του Πλατανιά, Κώστας Παγανιάς, μέσω του Gazzetta.gr, κάνει τον απολογισμό του και ευχαριστεί την ομάδα.
Ο Παγανιάς με δήλωσή του στο Gazzetta.gr επισήμανε: «Μετά από δύο υπέροχα χρόνια στον Πλατανιά έφτασε η στιγμή που οι επαγγελματικοί μου δρόμοι με την ομάδα χωρίζουν. Θέλω πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα δύο χρόνια στον Πλατανιά και μαζί ζήσαμε και καλές αλλά και δύσκολες στιγμές.
Την διοίκηση, τους προπονητές και τους συνεργάτες τους, τους παίκτες και βέβαια και τα παιδιά που κάθε μέρα προσπαθούσαμε για το καλύτερο στην πιο άχαρη αλλά και ταυτόχρονα πιο δύσκολη θέση στο ποδόσφαιρο, που δεν είναι άλλη από αυτήν του τερματοφύλακα. Εύχομαι σε όλους στην ομάδα τα καλύτερα και ελπίζω ότι ίσως κάποια στιγμή ξανά στο μέλλον οι δρόμοι μας να ενωθούν και πάλι».
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ GAZZETTA.GR ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα