Ταξίδι Γιλντιρίμ στην Αθήνα για Μιλιβόγιεβιτς - Ντουρμάζ

Ταξίδι Γιλντιρίμ στην Αθήνα για Μιλιβόγιεβιτς - Ντουρμάζ

Δημήτρης Τομαράς
Ταξίδι Γιλντιρίμ στην Αθήνα για Μιλιβόγιεβιτς - Ντουρμάζ

bet365

Ο πρόεδρος της Φενέρ θα κάνει μεταγραφικό ταξίδι στην Αθήνα έχοντας ζητήσει προσωπικό ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τους Ντουρμάζ και Μιλιβόγιεβιτς.

Ο Αζίζ Γιλντιρίμ σύμφωνα με τουρκικές πηγές μετά την μετάβασή του στην Πορτογαλία θα βρεθεί και στην Αθήνα. Η Φενέρ δείχνει να επιμένει για τους Ντουρμάζ και Μιλιβόγιεβιτς παρά τις διαδοχικές αρνήσεις που έχει εισπράξει ειδικά για τον Σέρβο. Ο ισχυρός άνδρας του τουρκικού συλλόγου φέρεται να έχει αιτηθεί ραντεβού με τον πρόεδρο της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου να μιλήσουν για τους δύο παίκτες. Από τους Τούρκους αφήνεται να διαρρεύσει και να εννοηθεί ότι μπορεί να μιλήσουν και για παίκτες της Φενέρ για τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα