Σλοβακία – Αγγλία: Με το βλέμμα στην επίθεση

Gazzetta team
Σλοβακία – Αγγλία: Με το βλέμμα στην επίθεση

bet365

Σλοβάκοι και Αγγλοι κοντράρονται στο Σεντ Ετιέν στην τελευταία αγωνιστική του εξαιρετικά αμφίρροπου δεύτερου ομίλου. Με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση το σύνολο του Χόγκσον, βολεύονται και με την ισοπαλία εκτός απροόπτου οι Σλοβάκοι.
ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ
ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΠΑΠ: 527
AΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ: 5.30 – 3.05 – 1.94
ΩΡΑ /
TV: 22:00 / EΡΤ1
ΓΗΠΕΔΟ: ΖΟΦΡΟΥΑ ΓΚΙΣΑΡ (42.000), ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)
Παράδοση: Τρεις νίκες σε ισάριθμες συναντήσεις των δύο αντιπάλων μετρά η Αγγλία

Το σύνολο του Κόζακ κόντρα στη Ρωσία ήταν πιο αποτελεσματικό εν συγκρίσει με το ματς της πρεμιέρας και κατάφερε να πάρει τους πρώτους του βαθμούς (2-1). Ο σούπερ σταρ της ομάδας, Χάμσικ, πήρε στις πλάτες του την ομάδα και την οδήγησε στην επιτυχία. Αρχικά, στο 32ο λεπτό βρήκε τον Βάις μέσα στην περιοχή, με τον τελευταίο να αποφεύγει τους αντιπάλους αμυντικούς, ανοίγοντας το σκορ. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο μέσος της Νάπολι έγραψε το 2-0 με σουτ. Στο δεύτερο μέρος οι Σλοβάκοι κατέβασαν ρυθμούς, ωστόσο δεν δέχθηκαν πολλές φάσεις, με τους αμυντικούς τους να μην αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα. Ιδιαίτερα περίπλοκη η κατάσταση στον όμιλο, καθώς μπορεί να βρεθεί από την πρώτη μέχρι και την τέταρτη θέση. Αν αποφύγει την ήττα πάντως απόψε, πολύ δύσκολα δεν θα βρεθεί στην επόμενη φάση. Ο τεχνικός της ομάδας σαφώς και εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα και το αποτέλεσμα, ωστόσο δήλωσε πως έχει στο μυαλό του να προβεί σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της Τετάρτης. Το εκατέρωθεν σκοράρισμα έχει επιβεβαιωθεί στις πέντε από τις τελευταίες έξι φιλικές και επίσημες υποχρεώσεις της.
Το γκολ του Στάριτζ στο 92ο λεπτό της αναμέτρησης με τους Ουαλούς έδωσε στην ομάδα του Χόγκσον την πρώτη νίκη στο τουρνουά και παράλληλα επανέφερε το θετικό κλίμα στις τάξεις της. Νωρίτερα, είχε βρεθεί πίσω, λίγο πριν εκπνεύσει το πρώτο ημίχρονο, χάρη στη λανθασμένη εκτίμηση του Χαρτ μετά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπέιλ. Ο Βάρντι στο 56’, λίγα λεπτά μετά την είσοδο του, ισοφάρισε για τους Αγγλους. Καμία αλλαγή δεν πραγματοποίησε ο έμπειρος κόουτς σε σχέση με την πρεμιέρα και μπορεί να υπάρχει σκέψη αλλαγών στην ενδεκάδα, ωστόσο στη συνέντευξη Τύπου υπογράμμισε πως θα στηριχτεί εκ νέου στους παίκτες που ξεκίνησαν τα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Ετσι, Κέιν και Στέρλινγκ αναμένεται να βρεθούν στη σέντρα, χωρίς όμως να αποκλείεται η έκπληξη, καθώς θέση διεκδικούν οι σκόρερ του αγώνα με την Ουαλία, Στάριτζ, Βάρντι. Στο χέρι των Αγγλων η πρόκριση, που ακόμη και με ήττα παραμένουν «ζωντανοί». Το σύνολο 2-3 τερμάτων εμφανίστηκε στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατά τους.
ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ
Σλοβακία (4-3-2-1): Κόζατσικ – Χούμποτσαν, Τζούριτσα, Σκρτελ, Πέκαρικ – Πετσόφσκι, Κούτσκα, Χάμσικ – Βάις, Μακ – Νέμετς
Αγγλία (4-1-4-1): Χαρτ – Γουόκερ, Κέιχιλ, Σμόλιγνκ, Ρόους – Ντάιερ - Λαλάνα, Αλι, Ρούνεϊ, Στέρλνινγκ - Κέιν
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Και οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση να επιτεθούν στα δύο πρώτα παιχνίδια, στηριζόμενες στις ποιοτικές μονάδες τους από τη μέση και μπροστά. Οι μεν Σλοβάκοι θα επιχειρήσουν να χτυπήσουν μέσω των ταχύτατων ακραίων επιθετικών τους. Τα «τρία λιοντάρια» στον αντίποδα θα στοχεύσουν το επιρρεπές στα λάθη αμυντικό δίδυμο των αντιπάλων τους. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως όλα τα παιχνίδια του ομίλου ήταν goal/goal. Στο 2.02 προσφέρεται αυτή η επιλογή στον ΟΠΑΠ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα