Κλείνει το κεφάλαιο Γιουνάιτεντ και πάει... Νότιγχαμ Φόρεστ ο Γκιγκς!

Κλείνει το κεφάλαιο Γιουνάιτεντ και πάει... Νότιγχαμ Φόρεστ ο Γκιγκς!

Κώστας Ζάλιαρης
Κλείνει το κεφάλαιο Γιουνάιτεντ και πάει... Νότιγχαμ Φόρεστ ο Γκιγκς!

bet365

Την ανακοίνωση του Ράιαν Γκιγκς για το κλείσιμο του μεγαλύτερου και σπουδαιότερου κεφαλαίου της παρουσίας του στο χώρο του ποδοσφαίρου περιμένουν μέσα στην εβδομάδα, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Νότιγχαμ Φόρεστ ο Ουαλός!

Όπως αναφέρει η «Daily Mirror», ο θρύλος των «κόκκινων διαβόλων» που τα τελευταία τρία χρόνια έχει υπηρετήσει την ομάδα της καρδιάς του από το πόστο του βοηθού προπονητή, του παίκτη – προπονητή και του υπηρεσιακού κόουτς, πήρε την απόφαση ν' αποχωρήσει από το «Ολντ Τράφορντ» και να σταθεί στα δικά του πόδια, αναζητώντας την επόμενη ομάδα που θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί στο χώρο της προπονητικής.

Εντός της εβδομάδας, εφόσον φυσικά ευσταθεί και το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε, ο Γκιγκς θ' ανακοινώσει πως δεν θα βρίσκεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την επόμενη σεζόν και είναι αρκετά πιθανό το σενάριο να σκεφτεί πολύ σοβαρά ν' αναλάβει τη Νότιγχαμ Φόρεστ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα