Οι Κροάτες οπαδοί θέλουν τον αποκλεισμό της ομάδας τους! (pic)

Οι Κροάτες οπαδοί θέλουν τον αποκλεισμό της ομάδας τους! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Οι Κροάτες οπαδοί θέλουν τον αποκλεισμό της ομάδας τους! (pic)

bet365

Οι Ultras της εθνικής ομάδας της Κροατίας σκοπεύουν να κάνουν... νέο χαμό στο παιχνίδι με την Ισπανία, αφού έχουν στόχο τον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας της χώρας τους λόγω της κόντρας τους με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία!

Σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα, έπειτα από τον τρόπο με τον οποίο... τιμώρησαν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας τους στην αναμέτρηση με τους Τσέχους, όταν και πέταξαν καπνογόνα και κροτίδες στον αγωνιστικό χώρο, οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί των Κροατών ετοιμάζουν νέα ... καμώματα στο τρίτο ματς του ομίλου.

Η ομάδα του Τσάτσιτς αντιμετωπίζει την Ισπανία, το βράδυ της Τετάρτης για τον 4ο όμιλο, κυνηγάει πρόκριση κι όμως οι οπαδοί της θέλουν να στείλουν τους διεθνείς ποδοσφαιριστές σπίτι τους, προκαλώντας τον αποκλεισμό λόγω των πειθαρχικών παραπτωμάτων!

Όπως αναφέρεται στον διεθνή Τύπο, οι Κροάτες οπαδοί σκοπεύουν να κάνουν νέες φασαρίες στο γήπεδο, στην αναμέτρηση με τους «φούριας ρόχας», ώστε να επιφέρουν την τιμωρία από την UEFA, ως αντίποινα στην κροατική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, με την οποία βρίσκονται σε ανοιχτή κόντρα και την κατηγορούν για απόλυτα διεφθαρμένο οργανισμό.

 

EURO Τελευταία Νέα