Στη Σλοβενία ο Βαρέλα, περιμένει τα νέα…

Στη Σλοβενία ο Βαρέλα, περιμένει τα νέα…

Gazzetta team
Στη Σλοβενία ο Βαρέλα, περιμένει τα νέα…

bet365

Ο Φερνάντο Βαρέλα παραμένει ο Νο1 μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, για τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Ξεκίνησε προετοιμασία με την Στεάουα Βουκουρεστίου.

Η σεζόν ξεκίνησε για τον Φερνάντο Βαρέλα, που έχει ακολουθήσει την αποστολή της Στεάουα Βουκουρεστίου στη Σλοβενία για το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Η ρουμανική ομάδα θα παραμείνει στην περιοχή του Πτουζ της Σλοβενίας μέχρι τις 30 Ιουνίου και στη συνέχεια από 3 έως 16 Ιουλίου θα μεταβεί στην Ολλανδία και στην περιοχή του Απελντόρν, κοντά στο Οστερμπεκ όπου θα βρίσκεται από τις 4 Ιουλίου κι ο ΠΑΟΚ. Μάλιστα στις 14 Ιουλίου είναι προγραμματισμένο το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες…

Μέχρι τότε ο 29χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός δεν αποκλείεται να έχει «μετακομίσει» από το ένα προπονητικό κέντρο της Ολλανδίας στο άλλο, αν έχουν οριστικοποιηθεί οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την Στεάουα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα