Μπεσίκτας: «Θέλει να φύγει ο Μπόικο, αλλά…»

Μπεσίκτας: «Θέλει να φύγει ο Μπόικο, αλλά…»

Μπεσίκτας: «Θέλει να φύγει ο Μπόικο, αλλά…»

bet365

Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Φικρέτ Ορμάν, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για το θέμα του Ντένις Μπόικο. Πολύ δύσκολα ο ΠΑΟΚ θα πλησιάσει στα ποσά που θέλουν οι Τούρκοι.

Ο ΠΑΟΚ έχει κοιτάξει την περίπτωση του Ντένις Μπόικο, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο έχει καταθέσει πρόταση αγοράς του, αλλά πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πλησιάσει στα νούμερα, που θέλει η Μπεσίκτας για να τον παραχωρήσει.

Τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, που δαπάνησε η πρωταθλήτρια Τουρκίας τον περασμένο Ιανουάριο για να τον αποκτήσει από την Ντνίπρο, είναι ένα υπερβολικά μεγάλο ποσό για τα δεδομένα του «Δικεφάλου», με τον Λούμπος Μίχελ να γνωρίζει ότι οι απαιτήσεις των Τούρκων κινούνται σε ποσά άνω του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Το θέμα παραμένει ανοικτό για τον ΠΑΟΚ και όπως υποστηρίζουν στην Τουρκία, «εντός της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει ο Μπόικο».

«Θέλω να παραμείνει, αλλά δεν μπορούμε να πιέσουμε τον Μπόικο, από την στιγμή που θέλει να αποχωρήσει. Για να τον αποκτήσουμε δαπανήσαμε 3,5 εκ. ευρώ. Δεν σκοπεύουμε να τον πουλήσουμε ζητώντας... χρυσάφι. Φυσικά, αν έρθει υψηλότερη πρόταση αυτό θα είναι ωραίο», δήλωσε ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Φικρέτ Ορμάν.

Για τον 29χρονο Ουκρανό τερματοφύλακα, πλην του ΠΑΟΚ, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον η Εβερτον, η Ντιναμό Κιέβου, ενώ το όνομά του έχει γραφτεί και για τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα