Nτε Μπιάσι: «Δώσαμε τεράστια χαρά στον κόσμο, αξίζουμε την πρόκριση»

Nτε Μπιάσι: «Δώσαμε τεράστια χαρά στον κόσμο, αξίζουμε την πρόκριση»

Gazzetta team
Nτε Μπιάσι: «Δώσαμε τεράστια χαρά στον κόσμο, αξίζουμε την πρόκριση»

bet365

Στη χαρά που πρόσφεραν στον κόσμο της Αλβανίας στάθηκαν μετά την ιστορική τους νίκη απέναντι στην Ρουμανία τόσο ο Τζιάνι Ντε Μπιάσι, όσο και ο σκόρερ Αρμάντο Σαντίκου.

Η Αλβανία έγραψε ιστορία σημειώνοντας την πρώτη της νίκη σε τελική φάση Euro, με τον τεχνικό της ομάδας, Τζιάνι Ντε Μπιάσι, να στέκεται στη τεράστια χαρά που πρόσφερε η ομάδα του στον κόσμο παραμένοντας αισιόδοξος αναφορικά με τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

«Νομίζω πως δώσαμε τεράστια χαρά σε όλους του Αλβανούς. Όχι μόνο σε όσους βρίσκονται στη χώρα, αλλά και όσους όσους μας παρακολούθησαν από διάφορα σημεία σε όλο τον κόσμο. Είτε καταφέρουμε να προκριθούμε, είτε όχι ο κόσμος θα είναι ικανοποιημένος με όσα πετύχαμε στη διοργάνωση. Σήμερα μπορέσαμε να σκοράρουμε. Αυτό ήταν το στοιχείο που μας είχε λείψει στα προηγούμενα δύο ματς. Πρέπει να σκοράρεις για να πάρεις τη νίκη. Παίξαμε με καρδιά απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα που δέχτηκε μόλις δύο γκολ στα προκριματικά. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι τόσο τακτικά, όσο και εγκεφαλικά. Αυτό είναι το στοιχείο που θέλουμε να κρατήσουμε και να εμφανίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Ελπίζω να παραμείνουμε στη διοργάνωση. Έχουμε τις δυνατότητες να προκαλέσουμε προβλήματα. Νομίζω πως το αξίζουμε. Δείξαμε ότι μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε τοπ ομάδες», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός.

Από την πλευρά του ο «χρυσός» σκόρερ, Αρμάντο Σαντίκου, τόνισε: «Είναι τεράστια η συγκίνηση που νιώθω. Καταφέραμε να πετύχουμε το πρώτο μας γκολ. Είμαι χαρούμενος που το πέτυχα εγώ, όμως η προσπάθεια ήταν συλλογική. Δε μπορώ να περιγράψω τα συναίσθημα που ένιωσα εκείνη το στιγμή. Χαίρομαι που δώσαμε χαρά σε όλο τον κόσμο μας».

 

EURO Τελευταία Νέα