Επιμένουν στο Ιράν για ΠΑΟΚ και Ταρέμι (pics)

Επιμένουν στο Ιράν για ΠΑΟΚ και Ταρέμι (pics)

Επιμένουν στο Ιράν για ΠΑΟΚ και Ταρέμι (pics)

bet365

Ο εκπρόσωπος του Μεντί Ταρέμι επιβεβαιώνει το Gazzetta.gr για το θέμα του Ιρανού επιθετικού, που απασχολεί τον ΠΑΟΚ. Ο Ιμπραΐμ Σαμάντ κάνει λόγο για διετή συμφωνία!

Ο εκπρόσωπος του 24χρονου Ιρανού επιθετικού, Ιμπραίμ Σαμάντ, επιβεβαίωσε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, καθώς όπως τονίζει «θέλει να αγωνιστεί σε ομάδα που θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Το θέμα, που αποκάλυψε το Gazzetta.gr το μεσημέρι της Κυριακής, έχει αρχίσει να παίρνει έκταση στο Ιράν, πολλοί είναι αυτοί που γράφουν για το ελληνικό ενδιαφέρον τονίζοντας ότι σύντομα ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την προφορική συμφωνία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Ταρέμι, «θα υπογράψει διετές συμβόλαιο», με τον Τύπο στο Ιράν να αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα απέναντι και στον Ολυμπιακό, που θα μπορούσε να είναι, λόγω Τσάμπιονς Λιγκ, μια επιλογή.

Ο Δικέφαλος, όπως αναφέρεται, χτύπησε την πόρτα κι ενός άλλου Ιρανού ποδοσφαιριστή, του Καρίμ Ανσαριφάντ του Πανιωνίου, χωρίς όμως να υπάρξει αποτέλεσμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα