Γκούφας και Αλιατίδης οι επόμενοι στον Απόλλωνα Σμύρνης

Γκούφας και Αλιατίδης οι επόμενοι στον Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Και οι δύο είναι 21 ετών και οι δύο αναμένεται να αποτελέσουν τα επόμενα μεταγραφικά αποκτήματα του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο λόγος για τους Αρμάντο Γκούφα και Μανώλη Αλιατίδη.

Στον Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίζεται η ενίσχυση της ομάδας τόσο με παίκτες έτοιμους για να... ανεβάσουν επίπεδο το υπάρχον ρόστερ όσο και με παιδιά που μπορούν να προσφέρουν στο μέλλον.

Πέρα από τους γνωστούς, Ρομάνο, Ντάσιο, Τρίγκα, Σιατραβάνη, Κάσσο και Βαλεριάνο, ο Παύλος Μυροφορίδης με τον Δημήτρη Σπανό θέλουν να φέρουν στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» τους Αλιατίδη και Γκούφα, οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν τα επόμενα αποκτήματα της ομάδας.

Όσον αφορά στο θέμα του τερματοφύλακα, ο Μάνος Αποστολίδης θέλει να μείνει στην ομάδα και οι άνθρωποι αυτής κοιτάζουν να ξεπεράσουν κάποια ζητήματα για να υπογράψουν οι δύο πλευρές νέο συμβόλαιο.

Από την άλλη, ο Νίκιτς είναι μια περίπτωση που αρέσει αλλά μόνο αν μείνει ελεύθερος από την Κέρκυρα θα γίνει κίνηση απόκτησής του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα