Σάντος: «Αισθανόμαστε πίεση, αλλά πρέπει να νικήσουμε»

Σάντος: «Αισθανόμαστε πίεση, αλλά πρέπει να νικήσουμε»

Κώστας Ζάλιαρης
Σάντος: «Αισθανόμαστε πίεση, αλλά πρέπει να νικήσουμε»

bet365

Η δεύτερη ισοπαλία της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας σε ισάριθμα ματς στο Euro 2016 έκανε τον Φερνάντο Σάντος να μιλήσει για πίεση και έλλειψη αποτελεσματικότητας, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως με κάθε τρόπο, πρέπει οι παίκτες του να σκοράρουν στο τελευταίο παιχνίδι.

Οι Ίβηρες, μετά το 1-1 με την Ισλανδία, έμειναν στο 0-0 απέναντι στους Αυστριακούς, ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει ν' αγνοεί το γκολ και να έχει κι ένα χαμένο πέναλτι στον λογαριασμό του στη φετινή διοργάνωση της Γαλλίας και πλέον, η νίκη απέναντι στους Ούγγρους, στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, κάνει τη λέξη «μονόδρομος» να φαντάζει... πολύ απλή για τη νίκη.

«Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν το πετύχαμε. Ήταν μια κατάσταση όπως αυτή στο ματς με την Ισλανδία, όμως στο πρώτο παιχνίδι πετύχαμε τουλάχιστον ένα τέρμα. Πρέπει πάση θυσία να πάρουμε τη νίκη απέναντι στους Ούγγρους. Πρέπει να βρούμε τρόπους να σκοράρουμε.

Ξέρουμε ότι έχουμε την πίεση στις πλάτες, το αισθανόμαστε, αλλά δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από το γκολ και τη νίκη στο επόμενο ματς. Ξέρουμε ότι οι Ούγγροι θα έχουν κίνητρο απέναντί μας, αλλά πρέπει να κάνουμε το παν για να πάρουμε αυτό που θέλουμε» ήταν τα λόγια του Φερνάντο Σάντος.

 

EURO Τελευταία Νέα