Ο Σισοκό για το ελληνικό φλερτ με τον ΠΑΟΚ (vid)

Ο Σισοκό για το ελληνικό φλερτ με τον ΠΑΟΚ (vid)

Ο Σισοκό για το ελληνικό φλερτ με τον ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Το όνομα του Αμπντούλ Σισοκό επέστρεψε στην επικαιρότητα με τον Γάλλο μεσοαμυντικό να βλέπει την Ελλάδα ως τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του.

Ο ΠΑΟΚ έχει εξετάσει σοβαρά την περίπτωση του Γάλλου (με καταγωγή από το Μάλι) της Μαγιόρκα, ο οποίος αποχαιρέτησε, πρόσφατα, τους υπαλλήλους της ομάδας πριν ταξιδέψει στην Ελλάδα «από όπου έχει προτάσεις», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Σισοκό θα ήθελε να ανανεώσει για ακόμη ένα χρόνο το συμβόλαιο του με τη Μαγιόρκα, αλλά κουράστηκε να περιμένει την πρόταση της ομάδας και την απόφαση του Φερνάντο Βάσκεθ για το αν τον υπολογίζει στα πλάνα της νέας χρονιάς.

Παρά το γεγονός ότι στην περσινή Primera Division ο 26χρονος αμυντικός μέσος έπαιξε σε 34 παιχνίδια, έχοντας 3 γκολ και 6 ασίστ, ο προπονητής της Μαγιόρκα δεν τον είχε στις πρώτες επιλογές!

Σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι IB3 η ρεπόρτερ αναφέρεται ξεκάθαρα στη «μεγάλη και ελκυστική πρόταση του ΠΑΟΚ» και την προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Σισοκό να παραδέχεται ότι εξετάζει προτάσεις και εκτός Ισπανίας απαντώντας στη σχετική ερώτηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα