Χιλή και Βάργκας έκαναν... πλάκα στο Μεξικό! (vid)

Gazzetta team
Χιλή και Βάργκας έκαναν... πλάκα στο Μεξικό! (vid)

bet365

Παίζοντας απολαυστικό ποδόσφαιρο, η Χιλή σκόρπισε με 7-0 το Μεξικό και εξασφάλισε με εμφατικό τρόπο την παρουσία της στα ημιτελικά του Copa America όπου θα συναντήσει την Κολομβία. Διαστημικός Εντουάρντο Βάργκας που πέτυχε καρέ.

Γκολ και θέαμα πρόσφερε η Χιλή στην αναμέτρηση απέναντι στο Μεξικό, το οποίο υποχρέωσε σε ταπεινωτική ήττα με 7-0!

Λίγες ώρες μετά την άνετη επικράτηση της Αργεντινής απέναντι στην Βενεζουέλα, το συγκρότημα του Πίτσι έδωσε τη δική του απάντηση εξασφαλίζοντας με πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση για τους «4» του Copa America όπου θα συναντήσει την Κολομβία.

O Πουτς στο 16' έδωσε το προβάδισμα στη Χιλή παίρνοντας το ριμπάουντ έπειτα από ασταθή απόκρουση του Οτσόα, με τον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, Εντουάρντο Βάργκας, να ανοίγει λογαριασμό λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους.

Η κάτοχος του τίτλου ήταν καταιγιστική και στην επανέναρξη και μόλις στο 49' ο Αλέξις Σάντσες έγραψε το 3-0, με το Μεξικό να πετά λευκή πετσέτα στη συνέχεια και τον Βάργκας να φτάνει στο χατ- τρικ με τέρματα στο 52' και στο 59'.

Παρόλα αυτά ο άσος της Χόφενχαϊμ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και σχεδόν ένα τέταρτο πριν από το φινάλε του αγώνα σφράγισε την τρομερή του εμφάνιση με καρέ. Το τελικό 7-0 διαμορφώθηκε στο 87' από τον Πουτς που βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση.

Aυτή είναι η μεγαλύτερη ήττα στην ιστορία των Αζτέκων σε επίσημο παιχνίδι από το 1928, ενώ η Χιλή από την πλευρά της πετυχαίνει για πρώτη φορά 4+ γκολ σε δύο συνεχόμενα ματς Copa America μετά το 1955.

 

Τελευταία Νέα