Επιστρέφει στο προσκήνιο για ΠΑΟΚ ο Σισοκό

Επιστρέφει στο προσκήνιο για ΠΑΟΚ ο Σισοκό

Επιστρέφει στο προσκήνιο για ΠΑΟΚ ο Σισοκό

bet365

Εδώ και πολύ καιρό το όνομα του Αμπντούλ Σισοκό «παίζει» για τον ΠΑΟΚ και όπως φαίνεται η περίπτωσή του επιστρέφει στο προσκήνιο, χωρίς να υπάρχει κάτι οριστικό.

Ο ύψους 1.83 μ. αμυντικός μέσος, στα 26 του, έχει μείνει ελεύθερος από τη Μαγιόρκα, μετά από μια γεμάτη σεζόν με 34 παιχνίδια (3 γκολ, 5 ασίστ) στην Σεγούντα Ντιβιζιόν, με το όνομά του να είναι στη μεταγραφική λίστα του «Δικεφάλου».

Ο ΠΑΟΚ αναζητά ένα υψηλόσωμο «εξάρι» για τη μεσαία γραμμή του και ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, με καταγωγή από το Μάλι, είναι μια περίπτωση την οποία στην Τούμπα εξετάζουν έντονα εδώ και καιρό και επιστρέφει στο προσκήνιο, όσο οι μέρες περνούν και δεν υπάρχει στον ορίζοντα κάτι άλλο για την συγκεκριμένη θέση, με τον Ίβιτς να έχει ζητήσει την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Σισοκό.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Τρουά, ενώ στο καλοκαίρι του 2011 μετακόμισε στην Ιταλία για χάρη της Ουντινέζε, υπογράφοντας 5ετές συμβόλαιο, δίχως όμως να καταφέρει να καθιερωθεί. Στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στη Μπρεστ όπου παρέμεινε για 1.5 χρόνο, ενώ κατόπιν βρέθηκε στην Ισπανία, όπου αρχικά αγωνίστηκε με τη Χέρκιουλες στη Segunda την περίοδο 2013-14 και έπειτα στην La Liga, μετρώντας 11 εμφανίσεις με τη Γρανάδα, προτού ενσωματωθεί στη Μαγιόρκα το προηγούμενο καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα