Το νέο «αίμα» του ΠΑΟΚ ψάχνει για (νέες) ευκαιρίες…

Το νέο «αίμα» του ΠΑΟΚ ψάχνει για (νέες) ευκαιρίες…

Το νέο «αίμα» του ΠΑΟΚ ψάχνει για (νέες) ευκαιρίες…

bet365

Εκτός από τους Κουλούρη, Γιαννούλη, Πούγγουρα και Δεληγιαννίδη, υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις δανεικών του ΠΑΟΚ, που ψάχνουν για μια νέα ευκαιρία…

Όσο θα διαμορφώνεται το ρόστερ του «Δικεφάλου» για την σεζόν 2016-17, τόσο θα λιγοστεύουν οι θέσεις για τους πιτσιρικάδες της ομάδας, που ψάχνουν για τη δική τους ευκαιρία.

Οι περιπτώσεις των Κουλούρη, Γιαννούλη, Πούγγουρα έχουν σχεδόν ξεκαθαρίσει σ’ ότι αφορά το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι τρεις μαζί με τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη θα ξεκινήσουν προπονήσεις και θα ακολουθήσουν την αποστολή στην Ολλανδία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η παρουσία τους κρίνεται απαραίτητη, αν και η οριστικοποίηση της συμμετοχής στο ρόστερ της συμμετοχής τους εξαρτάται σ’ ένα μεγάλο βαθμό και από τις προσθαφαιρέσεις κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές, που πέρσι είχαν δοθεί δανεικοί, για τους οποίους φαίνεται ότι δεν υπάρχει προς το παρόν χώρος στο ρόστερ του νέου ΠΑΟΚ, που διαμορφώνει ο Βλάνταν Ίβιτς και ο Λούμπος Μίχελ.

Ποδοσφαιριστές όπως οι Βασίλης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Πόποβιτς, Κυριάκος Σαββίδης, Κώστας Παναγιωτούδης, Στέφανος Πολύζος και άλλοι, που είτε θα παραχωρηθούν για ένα ακόμη χρόνο δανεικοί, είτε θα μείνουν από τώρα ελεύθεροι.

Για τον Βασίλη Παπαδόπουλο, που πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στην Κύπρο και στην Ενωση Νέων Παραλιμνίου, υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Σούπερ Λίγκας (Βέροια, Λεβαδειακός, ΠΑΣ), αλλά και από τη Β’ Γερμανίας (Ντούισμπουργκ).

Ξεχωριστή μοιάζει να είναι η περίπτωση του Τάσου Δημητριάδη, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώθηκε, με τις δύο πλευρές να είναι στο στάδιο των συζητήσεων για την ανανέωσή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα