Ρονάλντο: «Η κακία δεν κρατάει για πάντα...»

Ρονάλντο: «Η κακία δεν κρατάει για πάντα...»

Την ευθύνη για την αναποτελεσματικότητα της Πορτογαλίας να σκοράρει ανέλαβε ο Κριστιάνο Ρονάλντο που έστειλε μήνυμα συσπείρωσης ενόψει Ουγγαρίας, τονίζοντας παράλληλα με νόημα πως η κακία δεν κρατάει για πάντα.  

Ρονάλντο: «Η κακία δεν κρατάει για πάντα...»

Έχοντας σπαταλήσει αρκετές ευκαιρίες, μέσα στις οποίες και το πέναλτι που έστειλε στο δοκάρι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δε θέλησε να ψάξει για δικαιολογίες μετά την ισοπαλία με την Αυστρία, στέλνοντας ωστόσο το δικό του μήνυμα στους επικριτές του.

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Το σημερινό αποτέλεσμα δεν είναι σίγουρα αυτό που θέλαμε. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, όμως όλοι μας και κυρίως εγώ, δεν καταφέραμε να τις μετατρέψουμε σε γκολ. Έχασα επίσης και τη μεγάλη ευκαιρία με το πέναλτι. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο επόμενο παιχνίδι με την Ουγγαρία, η οποία διεκδικεί και αυτή από την πλευρά της την πρόκριση και δεν θα είναι αδιάφορη. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας μας. Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε θα βρεθούμε στον επόμενο γύρο. Όποιος είναι με το μέρος μας πρέπει να συνεχίσει να μας υποστηρίζει. Η κακία δεν κρατάει για πάντα...», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος σταρ μετά το τέλος του αγώνα.

Best of internet