Σάντος: « Αφήστε τον Ρονάλντο να κάνει το παιχνίδι του»

Σάντος: « Αφήστε τον Ρονάλντο να κάνει το παιχνίδι του»

Ο Φερνάντο Σάντος δε θέλησε να στοχοποιήσει τον Ρονάλντο μετά την ισοπαλία με την Αυστρία και προτίμησε να σταθεί στις χαμένες ευκαιρίες της Πορτογαλίας, παραμένοντας αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Στην αναποτελεσματικότητα της ομάδας του στάθηκε μετά το 0-0 με την Αυστρία ο Φερνάντο Σάντος που θέλησε να καλύψει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας πως η Πορτογαλία θα καταφέρει να αναδειχθεί νικήτρια στον τελικό με την Ουγγαρία.

«Το μόνο που μας έλειψε ξεκάθαρα ήταν η αποτελεσματικότητα, όπως ακριβώς και στο πρώτο παιχνίδι. Παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι στη δημιουργία μας, πιέσαμε πολύ τον αντίπαλο, όμως δεν καταφέραμε να βρούμε τη λύση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσουμε. Πλέον έχουμε μπροστά μας έναν τελικό απέναντι στην Ουγγαρία. Δυστυχώς για εμάς τα κρίσιμα παιχνίδια ήρθαν πολύ νωρίς στη διοργάνωση και πρέπει ήδη να στρέψουμε την προσοχή μας εκεί», ανέφερε ο πρώην ομοσπονδιακός μας τεχνικός, ενώ σε ερώτηση για τον Ρονάλντο, πρόσθεσε:

«Δε θέλω να μιλήσω προσωπικά για τον Ρονάλντο. Δεν βοηθά την ομάδα αυτή η συζήτηση. Αφήστε τον Ρονάλντο να κάνει απλά το παιχνίδι του.... Έχουμε μπροστά μας έναν τελικό και θα τον κερδίσουμε».