Η Εσπανιόλ βάζει... δύσκολα σε Ολυμπιακό για Βιλένα

Η Εσπανιόλ βάζει... δύσκολα σε Ολυμπιακό για Βιλένα

Η Εσπανιόλ βάζει... δύσκολα σε Ολυμπιακό για Βιλένα

Οι πληροφορίες από Ισπανία και Εσπανιόλ δεν είναι τόσο ευχάριστες για τον Ολυμπιακό, δίνοντας προβάδισμα στην όπως όλα δείχνουν επόμενη ομάδα του Ρομπέρτο.

Η Εσπανιόλ - που επίσης καιρό τώρα ασχολείται με τον χαρισματικό Ολλανδό μέσο - εμφανίζεται με βάση πληροφορίες και ρεπορτάζ από την Ιβηρική να έχει αποκτήσει το πάνω χέρι για εκείνον. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για τον Τόνι Βιλένα και θα συνεχίσει μέχρι εκεί που μπορεί. Ωστόσο την δεδομένη στιγμή φαίνεται πως ο - εκτός απροόπτου - επόμενος σύλλογος του Ρομπέρτο έχει βάλει για τα καλά... δύσκολα στους ερυθρόλευκους για το deal αυτό.

Επειδή όμως ο 21χρονος φέρεται να έχει συμφωνήσει με αρκετές ομάδες έως τώρα και μετά οι υποθέσεις αυτές να... ναυαγούν και επειδή πρόκειται για μία πολύ δύσκολη και ιδιαίτερη περίπτωση χρειάζεται και άλλη αναμονή. Σίγουρα πάντως η εν λόγω περίπτωση θα ξεκαθαρίσει άμεσα αν και οι Ισπανοί προσθέτουν πως αυτή η εξέλιξη με την Εσπανιόλ είναι κάτι το οποίο το γνωρίζουν καλά στο Λιμάνι καθώς και ότι οι ελπίδες για συμφωνία με τον παίκτη έχουν μειωθεί. Αναφορικά με το θέμα του γκολκίπερ ο Ολυμπιακός δεν έχει προχωρήσει καμία υπόθεση στο τελικό της στάδιο. Τουλάχιστον καμία απ' όσες ακούγονται και γράφονται. Μέσα στις προσεχείς ημέρες όμως θα κινηθεί πιο δυνατά και μεθοδικά.

Best of internet