Από βδομάδα σε βδομάδα η Βέροια

Από βδομάδα σε βδομάδα η Βέροια

Από βδομάδα σε βδομάδα πηγαίνει το ιδιοκτησιακό για τη Βέροια, θέμα που καθυστερεί ολοένα και περισσότερο, ώστε να... κολλάει και το μεταγραφικό κομμάτι.

Από βδομάδα σε βδομάδα η Βέροια

Ολοένα και περισσότερο καθυστερεί το ιδιοκτησιακό στη Βέροια. Τη στιγμή που ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον Κινέζων, μετέβη στην Αμερική και δεν αποκλείεται να επιστρέψει με πρόταση στα χέρια του. Ωστόσο, η επιστροφή του δεν έγινε το Σάββατο (18/6), όπως αναμενόταν, κάτι που θα γίνει μάλλον από τη Δευτέρα (20/6).

Αυτό σημαίνει ότι το εν λόγω θέμα πηγαίνει από βδομάδα σε βδομάδα, ώστε να μην μπορεί να οριστεί το μπάτζετ. Κάτι που φέρνει... κόλλημα και στο μεταγραφικό σκέλος, με δεδομένο ότι αν δεν οριστεί μπάτζετ, δε θα μπορέσουν να προχωρήσουν οι μεταγραφές, ενώ έχουν γίνει ήδη δύο (Μαυριάς, Χαροντάκης).

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, τη στιγμή που συνεχίζονται οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν, και έχουν προταθεί αρκετοί. Τέλος, συνεχίζεται κανονικά ο προγραμματισμός, καθώς ήδη έχει οριστεί η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν (27/6), αλλά και το μέρος (Νάουσα) που θα φιλοξενήσει τη «βασίλισσα του Βορρά» για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Best of internet