Από βδομάδα σε βδομάδα η Βέροια

Από βδομάδα σε βδομάδα η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Από βδομάδα σε βδομάδα η Βέροια

bet365

Από βδομάδα σε βδομάδα πηγαίνει το ιδιοκτησιακό για τη Βέροια, θέμα που καθυστερεί ολοένα και περισσότερο, ώστε να... κολλάει και το μεταγραφικό κομμάτι.

Ολοένα και περισσότερο καθυστερεί το ιδιοκτησιακό στη Βέροια. Τη στιγμή που ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον Κινέζων, μετέβη στην Αμερική και δεν αποκλείεται να επιστρέψει με πρόταση στα χέρια του. Ωστόσο, η επιστροφή του δεν έγινε το Σάββατο (18/6), όπως αναμενόταν, κάτι που θα γίνει μάλλον από τη Δευτέρα (20/6).

Αυτό σημαίνει ότι το εν λόγω θέμα πηγαίνει από βδομάδα σε βδομάδα, ώστε να μην μπορεί να οριστεί το μπάτζετ. Κάτι που φέρνει... κόλλημα και στο μεταγραφικό σκέλος, με δεδομένο ότι αν δεν οριστεί μπάτζετ, δε θα μπορέσουν να προχωρήσουν οι μεταγραφές, ενώ έχουν γίνει ήδη δύο (Μαυριάς, Χαροντάκης).

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, τη στιγμή που συνεχίζονται οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν, και έχουν προταθεί αρκετοί. Τέλος, συνεχίζεται κανονικά ο προγραμματισμός, καθώς ήδη έχει οριστεί η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν (27/6), αλλά και το μέρος (Νάουσα) που θα φιλοξενήσει τη «βασίλισσα του Βορρά» για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα