Από τις ΗΠΑ στην παρουσίαση της ερυθρόλευκης φανέλας (pic)

Από τις ΗΠΑ στην παρουσίαση της ερυθρόλευκης φανέλας (pic)

Από τις ΗΠΑ στην παρουσίαση της ερυθρόλευκης φανέλας (pic)

Φοιτητές από το Πανεπιστήμιο της Ανατολικής Καρολίνας βρέθηκαν στην παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας του Ολυμπιακού.

Από τις ΗΠΑ στο Φάληρο! Φοιτητές από το πανεπιστήμιο της Ανατολικής Καρολίνας βρέθηκαν στην παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας του Ολυμπιακού και είχαν την δυνατότητα να την αγοράσουν πρώτοι από το Red Store και να την υπογράψουν οι παίκτες του συλλόγου που βρέθηκαν στον χώρο. Η νέα φανέλα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα του Red Store στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και στο Μοναστηράκι, αλλά και ηλεκτρονικά στο Redstore.gr.
 
 

Φοιτητές από το Πανεπιστήμιο της Ανατολικής Καρολίνας βρέθηκαν στην παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας μας και είχαν τη δυνατότητα να την αγοράσουν πρώτοι από το Red Store και να την υπογράψουν οι παίκτες του Θρύλου που βρέθηκαν στον χώρο. Η νέα μας φανέλα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα του Red Store στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και στο Μοναστηράκι, αλλά και ηλεκτρονικά στο www.redstore.gr . Students from the University of East Carolina were among the first to see our new home @adidasgr jersey at the presentation event at Karaiskakis stadium. The students had the opportunity to buy the new home jersey signed by our players from the Red Store. The new jersey is available online at www.redstore.gr as well as at Red Store in "Georgios Karaiskakis" Stadium and Monastiraki. #olympiacos #adidas #RedAlwaysRules #WeKeepOnDreaming #WeKeepOnDoing #WeKeepOnGoing #WeKeepOnWinning ‪#ECU #RedStore

A photo posted by olympiacosfc (@olympiacosfc) on

 

Best of internet