Μαρινάκης: «Κλειστό γήπεδο και κολυμβητήριο στο Καραϊσκάκη»! (pics)

ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ - ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Μαρινάκης: «Κλειστό γήπεδο και κολυμβητήριο στο Καραϊσκάκη»! (pics)

Μαρινάκης: «Κλειστό γήπεδο και κολυμβητήριο στο Καραϊσκάκη»! (pics)

Στο 9ο παγκόσμιο συνέδριο Θύρας 7 ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε στην χρονιά των ρεκόρ, στις μεταγραφές αλλά και στην κατασκευή κλειστού και κολυμβητηρίου στο Καραϊσκάκη!

Το παρών στο 9ο Παγκόσμιο συνέδριο συνδέσμων Θύρας 7 έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Εκεί, ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρόλευκων αναφέρθηκε στην άκρως επιτυχημένη σεζόν για την ομάδα, όπου σημειώθηκαν ρεκόρ και υποσχέθηκε η νέα χρονιά να συνδυαστεί ακόμη πιο σπουδαία πράγματα.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός είναι ένας και δεν διαχωρίζει την ΠΑΕ από τον Ερασιτέχνη, ενώ τόνισε πως τόσα χρόνια η ομάδα του απαντάει στη λάσπη που δέχεται με νίκες.

Ξεκινώντας τα λόγια του είπε ο κύριος Μαρινάκης, που συμπλήρωσε έξι χρόνια στο τιμόνι της ομάδας: «Τελείωσε μια χρονιά γεμάτη ρεκόρ για τον σύλλογο. Μία χρονιά γεμάτη τίτλους και ελπίζω ότι του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερα» και συνέχισε:

«Δε διαχωρίζω ποτέ την ΠΑΕ από τον Ερασιτέχνη. Για μένα είναι ένα! Η οικογένεια του Ολυμπιακός είναι μία»!

Για τις μεταγραφές τόνισε: «Οι μεταγραφές αργούν λόγω Euro αλλά το θέμα στις μεταγραφές είναι να παίρνεις παίκτες καλύτερους από αυτούς που έχεις στο ρόστερ και για αυτό κοιτάζουμε.

Για τις μεταγραφές περιμένουμε το καλύτερο. Εάν ήταν να κάνουμε μεταγραφές σαν αυτές που κάνει η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός θα φέρναμε δέκα τέτοιους κάθε μέρα! Το θέμα είναι να παίρνουμε ποιοτικούς παίκτες». 

 Για το θέμα του Ρομπέρτο είπε: «Ο Ρομπέρτο θέλει να είναι κοντά στην οικογένεια του και πρέπει κάποια πράγματα, ανθρώπινα, να τα καταλαβαίνουμε. Νομίζω και ο ίδιος θα τοποθετηθεί για το θέμα.

 Εμείς έχουμε τον καλύτερο Έλληνα τερματοφύλακα, τον Καπίνο, τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή, τον Φορτούνη και άλλα παιδιά που επίσης πρέπει να στηριχτούν. Και ο Φορτούνης θα ήταν ότι είναι σήμερα αν δεν έπαιρνε ευκαιρίες και αν δεν τον στηρίζαμε; Παίκτες όπως ο Σιόβας, ο Μπουχαλάκης, παιδιά με τεράστιο ταλέντο, θα φτιάξουν την βάση, την ελληνική βάση του Ολυμπιακού μας και της Εθνικής μαζί με Καπίνο και Φορτούνη».

Για τις... επιθέσεις στον Ολυμπιακό: «Τόσα χρόνια λάσπη, βαρεθήκαμε να τους ακούμε! Η απάντηση του Ολυμπιακού είναι οι νίκες, οι τίτλοι, το να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι. Και στην Ευρώπη πλέον ο Ολυμπιακός είναι ένα τεράστιο κλαμπ!», τόνισε παράλληλα για τα όσα λέγονται κατά καιρούς.

Για την πολιτική των διαρκείας: «Συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά την πολιτική των πολύ χαμηλών τιμών στα διαρκείας. Την προηγούμενη σεζόν έγινε ιστορικό ρεκόρ από τον κόσμο μας και είμαστε σίγουροι ότι και αυτή τη χρονιά θα υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση! Αυτό που θέλουμε είναι ένα γεμάτο Καραϊσκάκη, γεμάτο ενέργεια, γεμάτο παιδιά που θα γεμίζουν τις καρδιές τους με αγάπη για τον Ολυμπιακό μας»!

Σε ερωτήσεις φιλάθλων και τοποθετήσεις για την δημιουργία κλειστού γηπέδου και κολυμβητηρίου για τον σύλλογο, ο κύριος Μαρινάκης απάντησε με μία αποκάλυψη που προκάλεσε αίσθηση: «Εμείς δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε για τον Ολυμπιακό! Αυτά που στους άλλους χαρίστηκαν εμείς τα κάνουμε μόνοι μας. Βλέπετε ότι διαρκώς γίνεται καλύτερο το προπονητικό κέντρο, το Καραϊσκάκη... Είναι και δικό μου όνειρο να γίνει ένα κλειστό γήπεδο και ένα κολυμβητήριο για τον Ολυμπιακό. Και γίνονται συζητήσεις για αυτό. Ίσως αυτό το όνειρο όλων των Ολυμπιακών να γίνει πραγματικότητα πολύ πιο γρήγορα από όσο νομίζετε»! 

Η εξαγγελία του για κατασκευή κλειστού γηπέδου και κολυμβητηρίου στο Καραϊσκάκη επικροτήθηκε όσο καμία άλλη και χαρακτηρίζεται και είναι ιστορική.

Με αυτόν τον τρόπο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποκάλυψε ότι στα άμεσα σχέδια του είναι να δημιουργήσει ένα κλειστό γήπεδο (μπάσκετ - βόλεϊ) και ένα κολυμβητήριο σε οικόπεδο ακριβώς δίπλα στο Καραϊσκάκη! Μαζί με το γήπεδο του ποδοσφαίρου θα ζει και η καρδιά των τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Το όνειρο του κυρίου Μαρινάκη είναι να γεμίσουν οι χώροι γύρω από το Καραϊσκάκη με παιδιά, τα οποία θα γίνονται καλύτεροι αθλητές και καλύτεροι άνθρωποι, μέσα από τα τμήματα υποδομών, αλλά και τις πρώτες ομάδες, όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Πρόκειται για μία τεράστια επένδυση, η οποία θα αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο το πιο σύγχρονο και ασφαλές γήπεδο της Ελλάδας, ενώ ταυτόχρονα θα δημιουργήσει έναν αθλητικό πολυχώρο, στα πρότυπα μεγάλων εγκαταστάσεων των πιο προηγμένων αθλητικά χωρών.

Ο κ. Μαρινάκης δήλωσε ακόμα για το θέμα: «Είναι ένα όνειρο για όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού! Και μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα πολύ πιο γρήγορα από ότι νομίζετε. Όπως έχετε καταλάβει μου αρέσουν οι πράξεις και όχι τα λόγια. Σύντομα λοιπόν, έξω από το Καραϊσκάκη, θα δείτε πως τα όνειρα για το να γίνεται ο Ολυμπιακός διαρκώς μεγαλύτερος, εμείς τα κάνουμε πράξη. Με προγραμματισμό και καθημερινή δουλειά! Για τον σύλλογο και το μέλλον του. Για τους αθλητές και για τα μικρά παιδιά»!

Best of internet