Ο Ματέους πλησιάζει στην Τούμπα και στον ΠΑΟΚ

Ο Ματέους πλησιάζει στην Τούμπα και στον ΠΑΟΚ

Ο Ματέους πλησιάζει στην Τούμπα και στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ κρατάει χαμηλούς τόνους, γιατί έτσι πρέπει, το ίδιο και ο Ματέους Λέιτε Νασιμέντο, για μια μεταγραφή που σύντομα και επίσημα θα κλείσει για τον «Δικέφαλο».

Η συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ματέους, που έχει αποκαλύψει πρώτο το Gazzetta.gr, είναι δεδομένη και κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει. Απλά για… λόγους τακτικής οι δύο πλευρές αφήνουν «χαμηλά την μπάλα», αν και όλα δείχνουν ότι μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις.

Ο Ματέους αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ. Λογικά αυτό θα γίνει λίγο πριν από την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, που έχει οριστεί για την ερχόμενη Τρίτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα