Και η Εβερτον στο παιχνίδι για Μπόικο

Και η Εβερτον στο παιχνίδι για Μπόικο

Και η Εβερτον στο παιχνίδι για Μπόικο

bet365

Επιμένουν οι Τούρκοι να θεωρούν την πρόταση του ΠΑΟΚ ως την καλύτερη για την απόκτηση του Ντένις Μπόικο αν και το παιχνίδι φαίνεται να μπήκε και η Εβερτον.

Ο πανύψηλος Ουκρανός τερματοφύλακας, παραμένει να είναι η πρώτη και βασική επιλογή του «Δικεφάλου», που παρότι κράτησε και τον Μάρκο Βελλίδη για τα επόμενα δύο χρόνια, συνεχίζει την αναζήτηση αποκλειστικά στην ξένη αγορά.

«Η Μπεσίκτας από την στιγμή που έχει αποφασίσει να μην κρατήσει στην ομάδα τον Ντένις Μπόικο συζητάει για την παραχώρησή του, με τον ΠΑΟΚ να φέρεται η ομάδα, που προηγείται στις διαπραγματεύσεις», αναφέρει σήμερα η εφημερίδα «Sabah».

Την ίδια ώρα η ιστοσελίδα Fotomac.com.tr. υποστηρίζει ότι η Εβερτον αναμένεται να καταθέσει πρόταση αγοράς του Ουκρανού τερματοφύλακα από την Μπείσκτας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα