Ριβελίνο: «Hλίθια η συμπεριφορά του Νεϊμάρ, δεν έχει κερδίσει ακόμα τίποτα»

Ριβελίνο: «Hλίθια η συμπεριφορά του Νεϊμάρ, δεν έχει κερδίσει ακόμα τίποτα»

Gazzetta team
Ριβελίνο: «Hλίθια η συμπεριφορά του Νεϊμάρ, δεν έχει κερδίσει ακόμα τίποτα»

bet365

Ο άλλοτε θρύλος της Βραζιλίας την δεκαετία του 70’, Ρομπέρτο Ριβελίνο, τα… έψαλλε σε έντονο ύφος στον Νεϊμάρ, με αφορμή τα πρόσφατα σχόλια του, μετά τον αποκλεισμό της «σελεσάο» από το Copa America των ΗΠΑ.

Μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από το Copa America Centenario, ο Νεϊμάρ χαρακτήρισε «μ@λ@κε$» τους επικριτές της «σελεσάο» και παρότι λίγες ημέρες μετά ο σταρ της Μπαρτσελόνα ζήτησε δημόσια συγνώμη για το ανάρμοστο σχόλιο του, ο Ρομπέρτο Ριβελίνο δεν του… χαρίστηκε.

«Ήταν εντελώς ηλίθιο από την πλευρά του Νεϊμάρ όλο αυτό που συνέβη. Πρώτα πρέπει να κερδίζεις του τίτλους στον αγωνιστικό χώρο και έπειτα να μιλάς. Δεν έχει κερδίσει τίποτα ακόμα με τη Βραζιλία. Δεν έχει προσφέρει κάποια χαρά στον κόσμο. Θα έπρεπε να μιλά λιγότερο. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να κοιτάξει να γράψει ιστορία, να κερδίσει κάποιο τρόπαιο με τη Βραζιλία και έπειτα θα έχει κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι. Είναι ένα δημόσιο πρόσωπο, ένα ίνδαλμα για τα μικρά παιδιά και θα ήταν προτιμότερο να είχε σιωπήσει στη συγκεκριμένη περίσταση. Αυτή η ιστορία θα τον ακολουθήσει δυστυχώς στην καριέρα του. Είναι ένα δυσάρεστο περιστατικό. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και το πρώτο του μέλημα θα πρέπει να είναι η εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο. Ορισμένες φορές όμως, δημιουργεί την εντύπωση πως δίνει μεγαλύτερη σημασία στην εικόνα τους εκτός γηπέδου. Αυτό είναι σίγουρα ενοχλητικό και δεν συγχωρείται τόσο εύκολα…», ήταν τα λόγια του άλλοτε θρύλου και παγκόσμιου πρωταθλητή με τη «σελεσάο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα