«Ζητάει δύο θα κλείσει στο ένα»

«Ζητάει δύο θα κλείσει στο ένα»

«Ζητάει δύο θα κλείσει στο ένα»

Οι Ρουμάνοι θεωρούν πως οι απαιτήσεις του Μπεκάλι είναι... παιχνίδι και πως λογικά η μεταγραφή του Βαρέλα θα κλείσει στο εκατομμύριο. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΘΑΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ

Την Παρασκευή το μεσημέρι σας γράψαμε για τους Βασιλακάκη και Σολτάνι και το ρεπορτάζ που έχουν οι Ρουμάνοι για την μεταγραφή τους στην Στεάουα. Εμείς από την πλευρά μας τους ρωτήσαμε για το τι γνωρίζουν για την υπόθεση του Βαρέλα. Ποιες είναι οι πραγματικές αξιώσεις του Τζίτζι Μπεκάλι και αν υπάρχουν πιθανότητες να κλείσει στον ΠΑΟΚ ο 28χρονος αρχηγός της Στεάουα.

Το πρωί της Παρασκευής υπήρξε δημοσίευμα που ήθελε την Στεάουα να ζητάει 3 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 28χρονου αμυντικού. Κάτι τέτοιο όμως δεν προκύπτει από τους Ρουμάνους συνάδελφους που βρίσκονται στο Παρίσι. «Ξέρουμε πως η Στεάουα ζητάει δύο εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Βαρέλα. Ομως μάλλον η μεταγραφή θα κλείσει στο ένα», μας είπαν αρχικά για να προσθέσουν.

«Περισσότερο είναι παιχνίδι του Μπεκάλι ελπίζοντας πως θα πάρει περισσότερα λεφτά παρά πραγματικές διαπραγματεύσεις. Από όσο γνωρίζουμε ο παίκτης φαίνεται να τα έχει βρει με τον ΠΑΟΚ και πως είναι έτοιμος να αλλάξει ομάδα στην καριέρα του».

Μένει να δουμε εάν το ρεπορτάζ των Ρουμάνων από Γαλλία είναι σωστό και φυσικά εάν ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να φτάσει την μεταγραφή στο ένα εκατ.

Best of internet