«Πονοκέφαλος» για τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

«Πονοκέφαλος» για τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Θάνος Σαρρής
«Πονοκέφαλος» για τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο μεγάλος σταρ της Πορτογαλίας και οι δημοσιογράφοι... τρέλαναν τον Φερνάντο Σάντος με τις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις τους! AΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΘΑΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ.

Ο Φερνάντο Σάντος έχει τρομερό ρεύμα σε όλη την δημοσιογραφική αποστολή της Πορτογαλίας που βρίσκεται στη Γαλλία για το Εuro. Τον εκτιμούν όλοι αφάνταστα. Σοβαρός, αλλά και με χιούμορ όταν πρέπει. Δεκτικός, πρόθυμος να απαντήσει όλες τις ερωτήσεις, ακόμα κι όταν αυτές έχουν συγκεκριμένο σκοπό, όπως για παράδειγμα την παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ Μαδρίτης!

Ναι, ο CR7 είναι ο μεγάλος σταρ των Πορτογάλων και όλου του τουρνουά. Πολλοί από τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στην αίθουσα του Park de Princes, στην οποία ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας μίλησε ενόψει του ματς με την Αυστρία, το έκαναν για να του θέσουν μια ερώτηση για τον Ρονάλντο. Για το fair play, για τον χαρακτήρα του, για όσα είπαν οι Ισλανδοί μετά το ματς της πρεμιέρας για αυτόν, για τη θέση του, για τα στημένες φάσεις, για το αν πρέπει να παίζει κοντά στην περιοχή ή μακριά!

Ο ευγενέστατος Σάντος απάντησε σε όλους, υπερασπίστηκε τον ποδοσφαιριστή του από εκείνους που προσπαθούσαν να βγάλουν θέμα από το πουθενά, ψάχνοντας ένα σχόλιό του για να πιαστούν. Παλιά καραβάνα, ο Πορτογάλος δεν πέφτει σε τέτοιες παγίδες. Τον χαρακτήρισε επανειλημμένα ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο, αλλά και ως απλά έναν από τους 23 της αποστολής.

Αναρωτήθηκε πώς μπορούν να συζητούν για fair play εκείνοι που δεν το τήρησαν από το ξεκίνημα του ματς, εννοώντας τους Ισλανδούς. Και κινήθηκε με χιούμορ όπου χρειάστηκε. Υπήρχαν στιγμές, όμως, που φαινόταν ο πονοκέφαλος που του προκαλούσαν, χάνοντας το δάσος για το δέντρο.

Κάποια στιγμή προς το τέλος, με ένα βλέμμα απελπισίας, έφερε τα χέρια στο κεφάλι, χωρίς όμως να πει το οτιδήποτε γι τις επόμενες ερωτήσεις. Γνωρίζει καλά πως, όταν έχει στο ρόστερ σου ένα πυρηνικό όπλο σαν τον CR7, είσαι υποχρεωμένος να υποστείς τις παράπλευρες συνέπειες!

 

EURO Τελευταία Νέα