«Απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ η Ανόρθωση»

«Απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ η Ανόρθωση»

Θοδωρής Βασίλης
«Απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ η Ανόρθωση»

bet365

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται για την ΑΕΚ είναι αυτό του Κωνσταντίνου Λαΐφη με τους Κύπριους να κάνουν λόγο για πρόταση της Ένωσης η οποία όμως απορρίφθηκε.

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ και όπως φαίνεται-σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ-οι «κιτρινόμαυροι» μετουσίωσαν το ενδιαφέρον τους σε επίσημη πρόταση. Μάλιστα, όπως αναφέρουν στην Μεγαλόνησο, η πρώτη κρούση της ΑΕΚ για τον 23χρονο άσο έπεσε στο κενό.

Και αυτό γιατί η Ανόρθωση αποφάσισε να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση η οποία περιελάμβανε ένα μικρό χρηματικό ποσό και έμψυχα ανταλλάγματα με τους Κύπριους να χρησιμοποιούν το όνομα του Πλατέλλα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Ανόρθωση δεν δείχνει διατεθειμένη να παραχωρήσει τον καλύτερό της ποδοσφαιριστή αν το ποσό δεν φτάνει τουλάχιστον κοντά στην ρήτρα του που φτάνει τις 600.000.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα