Επαφή με Ρεάλ για να ξεκαθαρίσει του Μοράτα

Κώστας Ζάλιαρης
Επαφή με Ρεάλ για να ξεκαθαρίσει του Μοράτα

bet365

Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ώστε να συζητήσει με τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από το μέλλον του 23χρονου φορ.

Ο διεθνής επιθετικός που βρίσκεται με την αποστολή της εθνικής ομάδας της πατρίδας του στη Γαλλία για το Euro 2016, έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από το πέρασμά του από τη Γιουβέντους.

Αισθάνεται πιο έτοιμος, πιο ώριμος και πιο ικανός να διεκδικήσει μια θέση στα πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν, ενώ, έχει τονίσει πως ο κύκλος του στη «Γηραιά Κυρία» ήταν τελικά σύντομος, αφού έχει κατακτήσει τα πάντα και έχει παίξει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει την επιλογή να τον πάρει πίσω έναντι 30 εκατ.ευρώ, ενεργοποιώντας σχετικό όρο που έχει συμπεριληφθεί στη συμφωνία με τον σύλλογο του Τορίνο και φυσικά, μπορεί αμέσως να τον παραχωρήσει σε αγγλική ομάδα (υπάρχουν ενδιαφερόμενες) με πολύ μεγαλύτερο ποσό...

Το θέμα είναι ότι ο εκπρόσωπος του Μοράτα, Χουάνμα Λόπεθ, βρέθηκε το πρωί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις της «βασίλισσας» γύρω από το μέλλον του πελάτη του...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα