Η νέα φανέλα του Ολυμπιακού! (pics & gTV)

Η νέα φανέλα του Ολυμπιακού! (pics & gTV)

Δημήτρης Τομαράς
Η νέα φανέλα του Ολυμπιακού! (pics & gTV)

bet365

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τη νέα του φανέλα για την επερχόμενη σεζόν με το κόκκινο να κυριαρχεί. Το Gazzetta.gr και το Gazzetta TV ήταν στην παρουσίαση.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από το Red Store ο Ολυμπιακός παρουσίασε τη νέα του φανέλα για την σεζόν 2016-17 με το κόκκινο να κυριαρχεί (το πίσω μέρος της φανέλας είναι κόκκινη).

Την παρουσίαση ανέλαβαν οι Φορτούνης, Σιόβας και Ντομίνγκες οι οποίοι γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο που έδωσε το παρών στην εκδήλωση. Η φανέλα αυτή της Adidas είναι αποκλειστικά σχεδιασμένη για τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Την εκδήλωση προλόγισε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος αφού καλωσόρισε άπαντες έδωσε τον λόγο στην κα. Μαριάννα Ρεμπάπη, η οποία είναι διευθύντρια marketing της Adidas Νοτιοανατολικής Ευρώπης. «Φίλοι και φίλες του Ολυμπιακού καλησπέρα σας. Μία θαυμάσια σεζόν, με την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος και μια εξαιρετική πορεία της ομάδας στην Ευρώπη, κάνουν όλους εμάς στην Adidas ιδιαίτερα υπερήφανους που συνεργαζόμαστε με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Η Adidas, παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο του ποδοσφαίρου, συνεργάζεται όπως γνωρίζετε με τις καλύτερες ομάδες του κόσμου κι αυτό έχουμε επιλέξει να κάνουμε και στην Ελλάδα. Και για φέτος λοιπόν έχουμε σχεδιάσει μία εξαιρετική εμφάνιση με τις καλύτερες και τελειότερες καινοτομίες της Adidas. Καθώς υπάρχουν και στον σχεδιασμό ιδιαίτερες λεπτομέρειες από την ιστορία και τις αξίες της ομάδας. Είμαστε βέβαιοι κι εμείς και ο Ολυμπακός ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού θα αγκαλιάσουν και φέτος τη νέα φανέλα και θα γιορτάσουμε μαζί ακόμα περισσότερες επιτυχίες», είπε η κα. Ρεμπάπη.
Εν συνεχεία ο Κώστας Καραπαπάς ανέφερε τον λόγο που κάνει τη νέα φανέλα του Ολυμπιακού τόσο ξεχωριστή: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε την ερυθρόλευκη και ριγωτή, την ιερή φανέλα του Συλλόγου, αυτή που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοί μας για τη σεζόν 2016/17. Η προηγούμενη χρονιά άρχισε με τη συνεργασία του Ολυμπιακού με την Adidas, την μεγαλύτερη δύναμη σε αθλητικό υλικό στον κόσμο, τη μεγαλύτερη αθλητική εταιρεία στον κόσμο, και ήταν μια χρονιά που συνοδεύτηκε βεβαίως με το πρωτάθλημα και απίστευτα ιστορικά ρεκόρ που έκανε η ομάδα μας. Ρεκόρ που, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, εμείς μπορούμε να τα απειλήσουμε και πάλι. Η νέα χρονιά αρχίζει με μια νέα φανέλα που θυμίζει ακόμα περισσότερο Ολυμπιακό. Έχει περισσότερο το αγαπημένο μας χρώμα, το κόκκινο, και ελπίζουμε μ' αυτή τη φανέλα να γίνουν και πάλι μεγάλες επιτυχίες και να καταγράψουμε ακόμα μεγαλύτερα και ιστορικά ρεκόρ. Θέλω να τονίσω ότι η συγκεκριμένη φανέλα είναι σχεδιασμένη από την Adidas μόνο για τον Ολυμπιακό οπότε είναι μια μοναδική φανέλα ούτως ή άλλως. Περιμένουμε λοιπόν, όπως είπα και πριν, μεγάλες επιτυχίες μ' αυτήν. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Συνεχίζουμε να παλεύουμε. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε».
Μετά τις ομιλίες λοιπόν ήταν η ώρα για τα αποκαλυπτήρια: Σιόβας, Ντομίνγκες και Φορτούνης πάτησαν μαζί το κόκκινο κουμπί που είχε στηθεί έξω από το ειδικό red box της Adidas το οποίο άνοιξε και ξεπρόβαλλαν πέντε ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας φορώντας τη νέα φανέλα. Όλα αυτά υπό το θερμό χειροκρότημα όλων όσοι ήταν εκεί καθώς και του «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» που ακούγονταν από τα μεγάφωνα. Αμέσως μετά ακούστηκε ο ύμνος του Ολυμπιακού και μια τεράστια φανέλα αρκετών μέτρων ανέβηκε από το έδαφος και κρεμάστηκε από την εξωτερική πλευρά της κερκίδας του «Γ. Καραϊσκάκης». Ακολούθως, λίγα μέτρα πιο δίπλα, απλώθηκε και άλλη μια πελώρια φανέλα.
Ντομίνγκες: Να ξεπεράσουμε τις περσινές επιδόσεις
Ο Τσόρι Ντομίνγκες μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και αναφέρθηκε για τη νέα σεζόν: «Όπως πάντα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας για την υποστήριξη. Εμείς είμαστε πανέτοιμοι να δουλέψουμε σωστά για να κάνουμε μια καλή χρονιά. Μακάρι να ξεπεράσουμε τα όσα πετύχαμε πέρυσι και να κάνουμε ακόμα περισσότερα στην Ευρώπη».
«Αρχίζει μια νέα σεζόν. Υπάρχει νέα φανέλα, νέοι στόχοι και πολλές φιλοδοξίες. Έχουμε πάρα πολλή όρεξη να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε να είμαστε πανέτοιμοι για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Όπως πάντα, το μήνυμα προς τον κόσμο, είναι ένα ευχαριστώ γιατί πάντα είναι δίπλα μας και μας υποστηρίζουν. Από την πλευρά μας λέμε στον κόσμο ότι είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να δώσουμε το 100%.
Φυσικά και θέλουμε να ξεπεράσουμε τις προηγούμενες επιδόσεις μας. Μακάρι να ξεπεράσουμε τα ρεκόρ μας. Δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε σ' αυτά που κάναμε ήδη. Θέλουμε πολλά περισσότερα πράγματα και αν γίνεται περισσότερα στην Ευρώπη», τόνισε αναλυτικά ο Αργεντίνος άσος.
Ένας απο τους πιτσιρικάδες που φορούσαν την φανέλα λύγισε και έκλαψε από συγκίνηση στην διάρκεια της παρουσίασης και ενώ οι Τσόρι, Φορτούνης και Σιόβας υπέγραψαν αρκετές φανέλες και αυτόγραφα για αρκετά λεπτά στην μπουτίκ, μετά την εκδήλωση.
Βγήκαν 250.000 κομμάτια, custom και η 2η εμφάνιση

Η εντός έδρας εμφάνιση του Ολυμπιακού βγήκε σε 250.000 κομμάτια. Και η 2η εμφάνιση, η εκτός έδρας, θα είναι custom, δηλαδή θα έχει φτιαχτεί μόνο για τον πειραϊκό σύλλογο ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι γκρι χρώματος και όχι μαύρου. Τέλος η τρίτη που μάλλον θα είναι μπλε θα είναι κοινή (σ.σ. δηλαδή το σχέδιό της μπορεί να υπάρχει και σε άλλες ομάδες).

Η νέα φανέλα

Στην ερυθρόλευκη φανέλα της νέας εντός έδρας εμφάνισης του Ολυμπιακού, το κόκκινο χρώμα κυριαρχεί, ενώ στα πλαϊνά της αναδεικνύονται οι χαρακτηριστικές, λευκές ρίγες της Adidas. Στο στήθος υπάρχουν τα τέσσερα (4) χρυσά αστέρια, ραμμένα πάνω από το σήμα του Ολυμπιακού που συμβολίζουν τα 43 πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει η ομάδα. Στην εσωτερική λαιμόκοψη αναγράφεται η φράση «We keep on dreaming», με στόχο να εμπνέει και να εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Το σορτσάκι της εμφάνισης είναι επίσης κόκκινο με τις λευκές ρίγες της Adidas στα πλαϊνά.
Η φανέλα ενσωματώνει τις κορυφαίες καινοτομίες της Adidas. Η τεχνολογία ClimaCool σε συνδυασμό με τα ειδικά 3D υφάσματα που βρίσκονται τοποθετημένα σε καίρια σημεία εφίδρωσης του σώματος, εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ροή αέρα και επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει και να διατηρεί την θερμοκρασία του σε χαμηλά επίπεδα ώστε οι παίκτες να παραμένουν στεγνοί και άνετοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε όλες τις συνθήκες. Ταυτόχρονα, η νέα φανέλα του Ολυμπιακού προσφέρει στους αθλητές ασύγκριτη εφαρμογή για μέγιστη άνεση και ελευθερία κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο. Η νέα εντός έδρας εμφάνιση του Ολυμπιακού είναι διαθέσιμη στα Adidas Stores και στο Red Store από σήμερα, 17 Ιουνίου.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα