Σοκαρισμένοι οι Άγγλοι απεσταλμένοι

Σοκαρισμένοι οι Άγγλοι απεσταλμένοι

Θάνος Σαρρής
Σοκαρισμένοι οι Άγγλοι απεσταλμένοι

bet365

Η Αγγλία νίκησε την Ουαλία με ανατροπή στο τέλος, όμως οι Άγγλοι απεσταλμένοι στο Euro έχουν ένα σημαντικότερο ζήτημα, το οποίος του έχει σοκάρει. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΘΑΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ.

Παντού, όπου υπάρχει δημοσιογραφική παρουσία στo Euro, είναι και κάποιος Βρετανός. Ακόμα και σε συνεντεύξεις Τύπου ή αγώνες θεωρητικά αδιάφορους για τα «Λιοντάρια» και τη χώρα, κάποιος Άγγλος, είτε από πρακτορεία, είτε από άλλα ΜΜΕ, θα είναι εκεί.

Στο ματς της Γερμανίας με την Πολωνία ήταν αρκετοί, τουλάχιστον από εκείνους που δεν πήγαν να δουν το ματς με τους Ουαλούς. Το βασικό θέμα συζήτησης δεν ήταν ο Βάρντι ή ο Στάριτς, αλλά η Τζο Κοξ, η βουλευτής που έπεσε νεκρή στη βιβλιοθήκη του Μπρίστολ.

Η Κοξ ήταν ένα από τα πολύ ανερχόμενα ονόματα στους Εργατικούς, έχοντας έντονη πολιτική και ακτιβιστική δράση. Ήταν μια πολιτικός νέας γενιάς, πολύ μακριά από τις αποστειρωμένες αντιλήψεις των γηραιότερων Βρετανών, η οποία ονειρευόταν μια Ευρώπη με τις αξίες και τους πυλώνες των ιδρυτών της. Γι' αυτό και ήταν υπέρ της παραμονής της Αγγλίας στην Ε.Ε.

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στη Vistabet!

Η δολοφονία της από τον 52χρονο Τόμας Μέιρ, που φέρεται να φώναξε «Η Βρετανία πρώτα» πριν της στερήσει τη ζωή, έχει σοκάρει όλη την Ευρώπη. Οι Άγγλοι συνάδερφοι κουνούσαν το κεφάλι τους με απόγνωση. «Μακάρι να καταλάβουν όλοι ότι έφτασαν στα άκρα και να ηρεμήσει το κλίμα μέχρι το δημοψήφισμα για το Brexit στις 23 Ioυνίου», μας έλεγαν, τονίζοντας ότι ούτε οι ίδιοι δεν περίμεναν τέτοιο επίπεδο διχόνοιας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα