«Η καλύτερη πρόταση είναι του ΠΑΟΚ»!

«Η καλύτερη πρόταση είναι του ΠΑΟΚ»!

bet365

Για τον ΠΑΟΚ είναι μια ιδιαίτερη (και ακριβή) μεταγραφή, μπορεί να μην «παίζει μόνος του», αλλά έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι της απόκτησης του Ντένις Μπόικο.

Χωρίς να είναι η μοναδική περίπτωση, που εξετάζεται στον ΠΑΟΚ, ο πανύψηλος Ουκρανός τερματοφύλακας της Μπεσίκτας φεύγει από την ομάδα (ο Οσπίνα είναι βασικός στόχος των πρωταθλητών Τουρκίας), μετά το τέλος των υποχρεώσεων του στο Euro της Γαλλίας. Αυτό είναι το ένα δεδομένο.

Το δεύτερο έχει να κάνει με το προβάδισμα που φαίνεται να έχει αποκτήσει ο «Δικέφαλος» απέναντι στις ομάδες που επίσης έχουν χτυπήσει την πόρτα της Μπεσίκτας για τον Μπόικο. Σημερινές πληροφορίες από την Κωνσταντινούπολη αναφέρουν ότι «ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει την πιο σοβαρή πρόταση για τον Μπόικο»!

Ξεκάθαρο είναι το τοπίο σ’ ότι έχει να κάνει με την απόφαση της Μπεσίκτας για τον Ντένις Μπόικο: ο ποδοσφαιριστής παραχωρείται, αλλά προς το παρόν δεν πωλείται. Η επένδυση των 3,3 εκατ. ευρώ τον περασμένο Ιανουάριο δύσκολα καλύπτεται αυτή την στιγμή οικονομικά από τις περισσότερες ομάδες.

Ο Λούμπος Μίχελ έχει εδώ και πολύ καιρό ακούσει το όνομα του Μπόικο, αλλά υπάρχουν αρκετές ιδιαιτερότητες, όπως πχ. το τεράστιο συμβόλαιο με την Μπεσίκτας ή οι όροι που θα βάλει η τουρκική ομάδα σε περίπτωση δανεισμού, στο θέμα του πρώην «keeper» της Ντνίπρο.

Εκτός από τον ΠΑΟΚ, πάντως, υπάρχει και η Ντιναμό Κιέβου, που σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, βλέπει «με καλό μάτι» την απόκτηση -έστω και δανεικού- του 29χρονου τερματοφύλακα.

Η τακτική για να πεισθεί η Μπεσίκτας στο θέμα του Μπόικο είναι γνωστή και στους Ουκρανούς: δανεισμός με οψιόν αγοράς.

Με τον ΠΑΟΚ να έχει πολλά αβαντάζ, όπως η παρουσία των πρώην συμπαικτών του Μάτος και Σάκχοφ, τον ίδιο ατζέντη, αλλά προς το παρόν να κρατάει στάση αναμονής στο θέμα και να κοιτάζει κι άλλες περιπτώσεις ξένων γκολκίπερ, όπως αυτή του Ρώσου, Βλάντιμιρ Γκαμπούλοφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα