«Τελειώνει» με Σάντσεθ, ασυμβίβαστος ο Βέμερ!

«Τελειώνει» με Σάντσεθ, ασυμβίβαστος ο Βέμερ!

Gazzetta team
«Τελειώνει» με Σάντσεθ, ασυμβίβαστος ο Βέμερ!

bet365

Σε καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις με τον Σάντσεθ, σε αντίθεση με την περίπτωση του Βέμερ που «κολλάει».

Ένα από τα βασικά κομμάτια που πρέπει να δουλέψει ο Παναθηναϊκός στον φετινό του προγραμματισμό, είναι το πως θα ξεφορτωθεί τους παίκτες που δεν υπολογίζονται, με τη μικρότερη δυνατή... χασούρα. Και μπορεί τα πράγματα με τον Σάντσεθ να έχουν μπει σε ένα δρόμο, όμως δεν ισχύει το ίδιο και με την περίπτωση του Βέμερ.

Ο Γερμανός μπακ, έχει στυλώσει τα πόδια και απαιτεί όλο το ποσό για τα επόμενα δύο χρόνια του συμβολαίου του, δηλαδή 600.000 ευρώ και δε δέχεται να φύγει με λιγότερα. Φυσικά, στον Παναθηναϊκό δεν είναι διατεθειμένοι να το δεχτούν αυτό και όλα δείχνουν πως πάμε για σίριαλ. Από την άλλη, με τον Ισπανό αμυντικό, υπάρχει πολύ καλό κλίμα και οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία, η οποία θα προβλέπει ένα ποσό κοντά στα 300.000 ευρώ, τα οποία, μάλιστα, θα καταβληθούν με δόσεις.

Τέλος, στην περίπτωση του Εσιέν, υπάρχει επίσης πολύ καλό κλίμα και όλα δείχνουν πως και με αυτόν θα υπάρξουν σχετικά σύντομα εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα