Σιμόες: «Κανείς δεν ξέρει το μέλλον»

Σιμόες: «Κανείς δεν ξέρει το μέλλον»

Gazzetta team
Σιμόες: «Κανείς δεν ξέρει το μέλλον»

bet365

Ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο άφησε ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Μπέτις.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ θέλει να πάρει στην ομάδα της Ανδαλουσίας τον Πορτογάλο χαφ της ΑΕΚ και αυτός σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα «futbolportuguesdesdeespana» δεν απέκλεισε τίποτα, λέγοντας πως κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σιμόες.

Για το γεγονός ότι στην ΑΕΚ τα πήγε ακόμη καλύτερα σε σχέση με την Μορεϊρένσε: «Ναι, πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη χρονιά στην καριέρα μου, κατά την οποία πέτυχα τον μεγάλο μου στόχο που ήταν να κατακτήσω έναν τίτλο. Ηταν πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ να επιστρέψει στους τίτλους μετά την επιστροφή της από τις χαμηλότερες κατηγορίες. Επαιξα 40 ματς και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα διότι βρήκα τον ρυθμό για να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής. Ηταν μια χρονιά προσαρμογής και προόδου και παρά το γεγονός ότι είμαι ικανοποιημένος, θέλω ακόμη περισσότερα».

Για τον Γκουστάβο Πογιέτ: «Τα πήγα πολύ καλά με τον Πογιέτ. Με εντυπωσίασε η προσωπικότητα του ως ηγέτης και ως φίλος όλων των παικτών. Δεν έχω ξαναδεί τόσο καλή σχέση μεταξύ παικτών και προπονητή. Επίσης, η τακτική του πρέπει να επισημανθεί. Πιστεύω ότι θα θριαμβεύσει στη Μπέτις».

Για το αν θα ξαναβρεθούν στο μέλλον: «Για το μέλλον κανείς δεν ξέρει. Ο μάνατζερ μου είναι αυτός που ελέγχει αυτά τα θέματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα