Για αυτό θέλει γρήγορα τον επιθετικό!

Για αυτό θέλει γρήγορα τον επιθετικό!

Για αυτό θέλει γρήγορα τον επιθετικό!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξηγεί γιατί είναι προτεραιότητα για τον Στραματσόνι η απόκτηση επιθετικού και τονίζει ότι εκεί θα πάει το μεγαλύτερο μπάτζετ της ομάδας.

O επιθετικός, που θα σκοράρει είναι η προτεραιότητα του Παναθηναϊκού σε αυτή την μεταγραφική περίοδο και μοιάζει λογικό. Με τον Μπέργκ να είναι στο Euro, τον Μαμούτε να έχει αποχωρήσει, τον Πέτριτς επίσης και τον Κλωναρίδη να θέλει να φύγει και να μην υπολογίζεται για βασική λύση έχει μείνει μόνο ένας σίγουρος επιθετικός, για να πάρει μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Μπέργκ ακόμα και στην περίπτωση, που αποκλειστεί η Σουηδία μέχρι τις 22 Ιουνίου θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, στη συνέχεια θα πάρει άδεια, άρα θα χάσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Οπότε θα πάει ο Παναθηναϊκός στην Ολλανδία για να κάνει προετοιμασία μόνο με τον Λέτο ενεργό από αυτούς, που υπολογίζει για βασικούς ο Στραματσόνι.

Για αυτό τον λόγο θέλει ο Ιταλός έναν ακόμα επιθετικό να έρθει άμεσα και να κάνει προετοιμασία με την ομάδα. Και στη συνέχεια βέβαια, όταν θα είναι έτοιμος και ο Μπέργκ και αρχίσουν τα συνεχόμενα παιχνίδια να έχει τρεις πολύ καλές λύσεις στην επίθεση, οπότε να κάνει και ένα rotation χωρίς να έχει συνέπειες η ομάδα. Ετσι εξηγείται η επιμονή του Στραματσόνι, για να κλείσει άμεσα η απόκτηση επιθετικού, που θα είναι και η πιο ακριβή μεταγραφή, που θα κάνει η ομάδα τη φετινή περίοδο. Σίγουρα θα διατεθεί ένα σημαντικό ποσό και για την μεσαία γραμμή , αλλά το μεγαλύτερο ποσό του μπάτζετ θα πάει στον επιθετικό. Και οι εξελίξεις στο θέμα επιθετικού θα είναι σύντομες και πιθανότατα θα υπάρχει αποτέλεσμα μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.