Ολυμπιακός: Έρχονται τα αποκαλυπτήρια για τη νέα φανέλα

Ολυμπιακός: Έρχονται τα αποκαλυπτήρια για τη νέα φανέλα

Ολυμπιακός: Έρχονται τα αποκαλυπτήρια για τη νέα φανέλα

bet365

Η νέα ερυθρόλευκη φανέλα του Ολυμπιακού έρχεται. Πως; Που; Πότε; Η ΠΑΕ έδωσε στο φως της δημοσιότητας όσες λεπτομέρειες χρειάζεστε.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Το μεσημέρι της Παρασκευής, 17.6 και ώρα 12:00, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παρουσιάσει στο γήπεδο Καραϊσκάκη, τη νέα εντός έδρας, ερυθρόλευκη φανέλα, για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, 2016-17! Η παρουσίαση, η οποία θα γίνει μπροστά στο Red Store, θα είναι ανοικτή και για το κοινό.

Το παρών στην εκδήλωση θα δώσουν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα συμμετέχουν στην παρουσίαση! Τα «αστέρια» της ομάδας μας θα υπογράψουν, μάλιστα, τις πρώτες ερυθρόλευκες φανέλες, τις οποίες θα αγοράσουν από το Red Store οι τυχεροί φίλοι του Θρύλου!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα