Μακίνουα στο gazzetta.gr: «Καμία επαφή με Παναθηναϊκό για Ονάζι»

Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΟΝΑΖΙ ΣΤΟ GAZZETTA.GR

Μακίνουα στο gazzetta.gr: «Καμία επαφή με Παναθηναϊκό για Ονάζι»

Μακίνουα στο gazzetta.gr: «Καμία επαφή με Παναθηναϊκό για Ονάζι»

Ο άλλοτε στράικερ της ΑΕΛ και νυν μάνατζερ του Ογκένι Ονάζι, Στέφεν Μακίνουα διέψευσε στο gazzetta.gr τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού.  

Ο πρώην Νιγηριανός διεθνής, Στέφεν Μακίνουα με καριέρα στη Serie Α, αλλά και στη Λάρισα, εγκατέλειψε την ενεργό δράση σε ηλικία μόλις 31 ετών πραγματοποιώντας μία νέα καριέρα ως ατζέντης.

Μεταξύ άλλων εκπροσωπεί και τον μέσο της Λάτσιο, Ογκένι Ονάζι. Τις τελευταίες μέρες τα δημοσιεύματα του ιταλικού, αλλά και του Τύπου της Νιγηρίας ήθελαν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται σφόδρα για την απόκτηση του 23χρονου άσου όμως οι συγκεκριμένες πληροφορίες απέχουν παρασάγγας από την πραγματικότητα.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Στέφεν Μακίνουα, με τον τελευταία να διαψεύδει κατηγορηματικά τα συγκεκριμένα σενάρια.

«Δεν υπάρχουν επαφές με τον Παναθηναϊκό για τον Ονάζι. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας διότι πολύ απλά δεν υφίσταται, οπότε δεν χρειάζεται να πω περισσότερα», ήταν το σχόλιο του Νιγηριανού μάνατζερ που έριξε το μπαλάκι στη Λάτσιο.

«Ο νέος προπονητής της Λάτσιο είναι εκείνος, ο οποίος θα αποφασίσει για τον Μακίνουα. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί και στη συνέχεια θα πράξουμε αναλόγως».

 

 

Best of internet