Ο Ζουάν Ζέσους, ο ΠΑΟΚ και ο… Στραματσόνι!

Gazzetta team
Ο Ζουάν Ζέσους, ο ΠΑΟΚ και ο… Στραματσόνι!

bet365

Χαμένοι στη… μετάφραση ή κάτι άλλο; Το ενδιαφέρον του Αντρέα Στραματσόνι για τον Ζουάν Ζέσους της Ιντερ είναι γνωστό, αλλά οι Ιταλοί γράφουν τώρα και για τον ΠΑΟΚ!

Ιταλικά σενάρια συνδέουν σήμερα τον ΠΑΟΚ με την Ιντερ και τον δανεισμό του κεντρικού αμυντικού των «νερατζούρι», Χουάν Γκιγιέρμε Νούνες Ζεσούς! Κάπου, όμως, εμπλέκεται και ο… Στραματσόνι

Τι σχέση έχει ο Στραματσόνι; Στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά για «επαφές και αίτημα δανεισμού από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης του Στραματσόνι»! Φυσικά, κάτι τέτοιο, ΠΑΟΚ και Στραματσόνι, δεν υφίσταται.

Πάντως, στο ιταλικό δημοσίευμα, σημειώνεται οι «νερατζούρι» συζητούν μόνο για πώληση του 25χρονου Βραζιλιάνου και όχι για δανεισμό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα