Υπέγραψε στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Τρίγκας

Υπέγραψε στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Τρίγκας

bet365

Ο Νίκος Τρίγκας υπέγραψε στον Απόλλωνα Σμύρνης, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ενώ ο σχεδιασμός «τρέχει» και για τις άλλες θέσεις.

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο σχεδιασμός του Απόλλωνα Σμύρνης, με τα τελευταία κομμάτια του παζλ να συμπληρώνονται άμεσα.

Μετά τους 15 που δεν κλήθηκαν για ανανέωση, το ρόστερ της ομάδας άρχισε να γεμίζει. Οι Ρομάνο, Ντάσιος, Σιατραβάνης ήταν από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν ότι έχουν κλείσει, ενώ όπως διαβάσατε στο gazzetta.gr την πρώτη 5άδα μεταγραφών συμπλήρωσαν οι Κάσσος και Βαλεριάνος.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε στο gazzetta.gr στην... παρέα των παικτών που θα είναι στο ρόστερ της επόμενης σεζόν, θα ανήκει κι ο 20χρονος Νίκος Τρίγκας, για τον οποίο είχε γίνει γνωστό το ενδιαφέρον της «ελαφράς ταξιαρχίας». Ο πρώην παίκτης της Παναχαϊκής αρέσει πολύ τόσο στον Παύλο Μυροφορίδη όσο και στον Δημήτρη Σπανό και γι αυτό όχι μόνο του έκαναν κρούση αλλά κατάφεραν και απέσπασαν την υπογραφή του.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, αναμένονται ακόμη πέντε έως έξι προσθήκες ακόμη. Δηλαδή, μιλάμε για δύο τερματοφύλακες, δύο χαφ και ένα σέντερ φορ, ενώ παίζεται άλλη μια θέση. Οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις και δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να έχουν συμφωνήσει με τις περισσότερες εξ αυτών κλείνοντας ουσιαστικά το ρόστερ της νέας σεζόν. Νίκιτς και Τζόκιτς, πάντως πολύ δύσκολα θα φορέσουν την φανέλα της ομάδας.

Επιθυμία του Δημήτρη Σπανού είναι να έχει στα χέρια του σύνολο 25-26 ποδοσφαιριστές (20-22 παίκτες και τέσσερις τερματοφύλακες). Οι δύο παίκτες και άλλοι δύο τερματοφύλακες θα είναι νέοι παίκτες, που θα γεμίσουν παραστάσεις και εμπειρίες για το μέλλον.

Η πρώτη συγκέντρωση στην Ριζούπολη ενόψει της νέας σεζόν αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουλίου όπου μέχρι τις 16 θα γίνονται εργομετρικά και από τις 18 θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας, η οποία θα συνεχιστεί στα 3-5 Πηγάδια από τις 29/7 έως τις 14/8.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα